Szerintetek is kicsi a hasam?
Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, ikrekkel.
Ma a kozmetikusom ledöbbenve azt mondta, szerinte irreálisan kicsi a hasam, és ez nem normális.
Tök rosszul esett, szerintem elég bunkóság azt mondani egy kismamának, hogy "kicsi a hasa", de ezután én is elbizonytalanodtam. Ti mit gondoltok?
Üdv, Móni
2013. dec. 6. 17:29
2/16 anonim válasza:
Szerintem meg nem kicsi. Még csak 16 hetes. Oké hogy ikrekkel, de akkor is. Majd meglátod milyen leszel a végére. Mint egy bazi nagy hordó. Na majd akkor kérdezd meg a kozmetikust.
3/16 anonim válasza:
Szia. Nekem 27 hetesen nincs ekkora hasam, pedig egy baba van...
Egyaltalan nem kicsi.
Minden rendben :)
4/16 anonim válasza:
Nyugi, van aki ilyen alkat, jellemzőn azok, akiknek szélesebb a csípőjük és nem híznak sokat a terhesség alatt! Nekem a 16. héten semmi nem látszott és 25-26. héten volt kb. ekkora hasam 1 gyerekkel - aki az UH szerint 2 héttel nagyobb a koránál:) Ne aggódj, ahogy előttem is írták, a végére hordó leszel, én a 32. hétben vagyok, és most már hétről-hétre iszonyú sokat nő a hasam.
5/16 anonim válasza:
Ez egy kifejezetten nagy has, ahhoz képest, hogy csak 16 hetes vagy, nyilván azért mert ikreket vársz.
6/16 anonim válasza:
Szerintem ez egy szép formás poci. Kicsinek 16 héthez képest egyáltalán nem mondanám:)
7/16 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kicsi. Igaz, én nem ikrekkel voltam terhes, de ekkora hasam kb. 24 hetesen volt. Szóval szerintem ne aggódj, minden oké. Nem is értem az embereket...
8/16 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem kicsi,nekem még 16 hetesen semmi nem látszott,neked látszik,mert ikrek.Nagyon aranyos:)
9/16 anonim válasza:
Dehogy kicsi!!Nekem kb 20 hetesen volt ilyen,nyugi...De egy fura emberek vannak..Mit kell egy kismamának ilyeneket mondnai??!!Biztos zavarában mondta.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csajok :)
2013. dec. 6. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!