Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is kicsi a hasam?

Szerintetek is kicsi a hasam?

Figyelt kérdés

[link]

16 hetes vagyok, ikrekkel.

Ma a kozmetikusom ledöbbenve azt mondta, szerinte irreálisan kicsi a hasam, és ez nem normális.

Tök rosszul esett, szerintem elég bunkóság azt mondani egy kismamának, hogy "kicsi a hasa", de ezután én is elbizonytalanodtam. Ti mit gondoltok?

Üdv, Móni

2013. dec. 6. 17:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem kicsi :)
2013. dec. 6. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem 3. babával 23 hetesen volt ekkora a hasam. Nincs baj......nem vagyunk egyformák. Nyugi van. :)
2013. dec. 6. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy offolok, de miért bunkóság azt mondani egy kismamának, hogy kicsi a hasa?

20hkm

2013. dec. 6. 21:49
 14/16 A kérdező kommentje:
13-as, csak gondolj bele : neked hogy esne?
2013. dec. 6. 22:53
 15/16 anonim válasza:
Szerintem nem kicsi! :) Én 36 hetes vagyok, és fele ekkora hasam van, a baba 2600g, senki nem érti hogy fér el bennem a kiscsaj :) Szerintem ez alkat függő! És én elhiszem, hogy rosszul esett, én is mindig ezt hallgatom, hogy milyen kicsi a hasam, mintha nem is lennék terhes! Elég idegesitő, de már nem foglalkozom vele!:) Gratulálok a babákhoz! :)
2013. dec. 7. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:

#13-as vagyok, és nekem is kicsi a hasam. Mondták is többen, de ez objektív tény, semmi bunkóság nincs benne. A kicsi has nem azt jelenti, hogy visszamaradott, csökött, fejlettlen a gyerek.

Akkor bunkóság azt is mondani, hogy nagy egy has, nem?

2013. dec. 7. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!