Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igénybe vennél e spermium...

Igénybe vennél e spermium donort ha a párodnak nem lehet gyereke? Ha nem miért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 20:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
nem tudnék ilyen férfi mellett maradni. Előbb vagy utóbb biztos megmérgezné a gondolat a kapcsolatunkat, hogy egy olyan dologtól fosztott meg, ami nagyon fontos az életem teljességéhez
2013. dec. 15. 11:39
 22/29 anonim ***** válasza:
57%

19-es válaszoló bármibe le merem fogadni h nincs még gyereked. És nem is tervezel a közeljövőben. Mert ha így lenne biztosra állítom h nem így gondolkodnál. Egy férfit azért választ társául az ember h együtt alapíthassanak családot. Ha ez biológiailag nem lehetséges és az egyik fél teljesen elzárkózik a lehetőségektől a másik még akarhat nagyon gyermeket. És ennek tudatában kell döntenie arról h képes-e úgy leélni az életét h soha nem lesz közös gyerekük vagy keres magának egy másik társat ehhez.

Egy gyerek hatalmas ajándék, és nélkülük élni részemről értelmetlen. És ezt úgy mondom h már van gyerekem. Amit te is említesz biztos h azért mered mondani mert nincs gyereked és nem tudod mi is az mikor van, vagy mondjuk nagy vágysz rá és nem lehet.

2013. dec. 15. 12:45
 23/29 anonim válasza:

Mi igénybe is vettük, mert sajnos tényleg nem lehet saját, de ezzel sem mentünk sokkal előbbre: életjel hiányában a terhesség 6. hetén megállt a baba, jövő héten (kb. 10. hét), missed ab műtéttel fejezik be!:(

Összegzés:

Ha mindketten akarjátok is, a donorspermium sem biztosíték semmire, csak egy alternatív lehetőség a gyermekáldás felé!!

2014. jan. 12. 08:27
 24/29 A kérdező kommentje:
Az a helyzet én sem nagyon akarom mert nem tudnám lehet elfogadni:((És az,hogy sosem tudjuk meg ki az apa még rosszabb.Tudom,hogy az enyém lenne de úgy érezném,hogy egy idegen gyerek semmi közöm hozzá:(Nagy elhatározás ez.
2014. jan. 12. 08:54
 25/29 anonim ***** válasza:
Tévedsz. Van gyerekem. Attól, akitől akartam, hogy legyen. Nem csak ugy egy gyereket, hanem az o gyerekėt. A családban pedig az egyik noi rokon otthagyta a férjet, amikor kiderült, hogy nem lehet gyereke. Aztán par evvel később kiderült, hogy előrehaladott méhnyakrák ha van, ami miatt kivettek a mehet, igy sosem lehet gyereke. Azóta is magányos, megkeseredett no.
2014. jan. 12. 09:10
 26/29 anonim válasza:

23. válaszoló vagyok...

Várj Kedves Kérdező!

Akkor most van saját gyermeked (mondjuk egy régebbi kapcsolatból) vagy nincs?! Mert nekem már van az exférjemtől és hidd el, pontosan olyan volt várni ezt a donoros babát is, mint anno a természetesen fogantat! És már most -6. hetesen a pocakban-szerettük, "közösként" a férjemmel! Csak sajnos senki sem tudta, hogy ilyen tragikusan alakul!:(

2014. jan. 12. 10:28
 27/29 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekem.Nem tudom úgy érzem elfogadni a donort, mi van ha ronda csúnya az apa:((és egy olyantól van gyerekem.Az ember attól szeretne aki tetszik neki szimpatikus és kivánja de egy vadidegennél ez nincs .Úgy érzem mikor a beavatkozás lenne sírnék közben,hogy én ezt nem akarok gusztustalan,hogy más izéjét nyomják fel.(

De azt sem tudom ha odakerülnénk,hogy azt mondja a párom ok legyen donor baba mi lenne.Lehet elfogadnám de úgy érzem 100% ig nem tudnám mert egy idegen gyerek lenne köztünk aki ki tudja kié.Tudom azt mondják majd ha sikerül és ott lesz a hasban akkor más lesz.Nem tudom mi van ha mégsem akkor nincs visszaút:((Egész végig bánni fogom,hogy belementem és nem fogom szeretni:(Tudom,hogy félig az enyém de a másik felét azt nem tudnám szeretni:(((

2014. jan. 12. 20:49
 28/29 anonim válasza:

Oké, értem, nem tudnád elfogadni.

Kellően át kell gondolnotok, mert nem adhatod vissza azzal, hogy bocs, mégsem kell!

Ne vedd sértésnek, de ha ekkora a dilemmátok nem is szabad elkezdeni még a kérdést sem feltenni, hiszen ne mások győzködjenek, hogy miért is ne kelljen a donor!

(Ha te már úgyis tudod, hogy nem szeretnéd?)

2014. jan. 12. 21:45
 29/29 A kérdező kommentje:

Szeretnék babát és tudom,hogy csak így lehet nagy valószinű.De nem tudom elfogadni.Szóval nem tudom azt se akarom,hogy megbánjam,hogy esetleg nem mentünk bele.Nem tudom,hogy ez a dolog változhat e még vagy ha most így látjuk később is így lesz e.

Van,hogy azt mondom igen bevállalnám és ha nem is az elején a terhesség után megszeretném elfogadnám a gyereket,de van,hogy azt mondom inkább nem akarok.

2014. jan. 12. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!