Igénybe vennél e spermium donort ha a párodnak nem lehet gyereke? Ha nem miért?
Nem. En nem csak egy gyereket szeretnék, hanem az Ő gyerekét. Ha tőle nem lehet, akkor nem lesz gyerekem.
Mondjuk az en gondolkodásom gyerek kérdésben nem "normalis". Nem vallalnék semmiféle mesterséges stimuláciot, inszeminaciot vagy lombikbébi programot. Megértem azt, aki mindenáron vágyik gyermekre, de en nem vagyok ilyen.
Csak akkor vállalnám,ha a férjem 100%-osan el tudná fogadni.
Ha egy halvány kétségetbis éreznék benne, akkor nem vállalnám, mert a férjem fontosabb, mint egy valamikor talán megszületó gyerek.
Már több éve így él,hogy nem lehet neki.Elfogadta és azt mondta donor nem kell örökbefogadás sem.Nem tudná elfogadni.
Pedig mondtam nem is biztos,hogy észrevennék ,hogy nem az ő gyereke.DE azt mondta ő lenne az aki elmondaná,hogy nem az övé semmi köze hozzá csak neveli.
Ha nem akarja, nem kell erőltetni.
Gondolkozz el, hogy mi a fontosabb neked: a párkapcsolatod vele, vagy egy esetleges gyerek valaki mással.
Sajnos ha a ferjed ugy all hozza, hogy meg direkt ki is hangsulyozna mindenki elott, hogy ez nem az o gyereke es semmi koze hozza, akkor nincs mit tenni. Ez nem ketely, hanem hideg elhatarolodas, es nem valoszinu, hogy valtozni fog, mert a baba a hasadban van. A ferfiakban egyebkent sem igazan alakul ki a kotodes, amig meg nem szuletik a gyerek. Ha o meg eleve ugy nez ra, hogy ez egy idegen baba, akkor nem fogja szeretni.
Ezt vagy el tudod fogadni, vagy neki van igaza, es mast kell keresned. Szerintem a gyerek kerdessel nem szabad kiserletezni, hogy hatha megis megszereti, ha mar ott van, mert ha megsem, akkor az mind a harom felnek nagyon rossz lesz, de foleg a gyereknek.
Igen tudom és azt is,hogy lehet nem szeretné meg:(
DE szeretem a párom és a babát is szeretném.Dönteni nagyon nehéz.
Én se tudnék így együtt élni a férjemmel h minden lehetőség elöl így elzárkózik. Semmire sem hajlandó. Gyerek nélkül nem élet az élet számomra. El se tudnám úgy képzelni h nem lehet gyerekem. Legyen az saját vagy nem.
Döntsd el h képes vagy-e ennek tudatában leélni vele az életedet mert ha nem akkor inkább lépj vmit most. Hiába szereted nagyon de ahogy ő se enged neked sem kötelességed.
Kitartást!
esküszön, inkább élnék egyedül, mint úgy, hogy ha bármikor a páromra néznék az jusson eszembe, hogy ő az, aki megfoszt a babától. Ha valaki nagyon vágyik rá, ezt lehetetlen elnyomni. Előbb utóbb úgyis előjönne egy vita alkalmával. Vagy minden vitánál. Vagy nem, de akkor keg minimum bele lehet keseredni.
Ismerek párt akik azért mentek szét mert a nő nem tudta kihordani a babát. Békében váltak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!