Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igénybe vennél e spermium...

Igénybe vennél e spermium donort ha a párodnak nem lehet gyereke? Ha nem miért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 20:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Még nem gondolkoztam ezen, talán. Bár lehet inkább az örökbefogadás, ha neki nem lehet sajátja akkor valahogy igazságtalanak érezném, hogy nekem legyen.
2013. dec. 14. 20:44
 2/29 anonim ***** válasza:
54%

Nem. Csak a férjemtől akarnék gyereket, Ha neki nem lehet, akkor senkitől. Nem hiszem, hogy ő szeretni tudna egy olyan gyereket, akihez semmi köze.

A másik dolog, azt sem tudnám, hogy a donortól mit örökölne a gyerek. Rossz természetet, hajlamot, valamilyen betegséget stb.

2013. dec. 14. 20:47
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha a férjem is szeretné. Úgy gondolom, hogy akinek könnyen összejött a baba az nem is érzi át ezt a kérdést, persze ettől még lehet véleménye. Mi 6 évet vártunk a babánkra és meddőségi kezeléssel lett. Nálam, tehát a női oldalon volt probléma, amire volt megoldás, így lehetett saját gyerekünk. Ha a férjemmel lett volna gond én vállaltam volna a donor spermás inszeminációt, végső soron pedig az örökbefogadást is.
2013. dec. 14. 20:58
 4/29 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a rossz természet nem örökölhető, ez csak egy könnyű kibúvó a szülőknek, egy lehetőség, hogy a gyereket okolja azért, amit ő maga rontott el...

Ha a párom is úgy gondolja, hogy vállalja ezt az utat, akkor igénybe venném ezt a lehetőséget.

2013. dec. 14. 21:01
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
tuti hogy igen. Végükis csak egy sejt kell. Attól még mi lennénk a szülei. Szerintem a párom is így gondolja. Petesejtet is elfogadnék ha ez lenne az ára annak, hogy gyerekünk legyen.
2013. dec. 14. 21:08
 6/29 A kérdező kommentje:

Sajnos páromnak nem lehet gyereke és hallani sem akar a donorról.

Azt mondta nem tudná sajátjaként szeretni és mindig idegennek érezné.Ha akarok gyereket akkor menjek el.Kicsit önző dolog ez.

Tudom,hogy az újtól fél de szerintem ha meglenne a baba máshogy látná.

2013. dec. 14. 21:28
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát nehéz ügy én bevállalnám a férjem is szerintem. egyébként én ismerek ilyen családot. A férj szorgalmazta föleg az egészet a legviccesebb akisfiú nagyon hasonlit az Apukára.:) 3 gyerek van egy kislány és egy vegyes ikerpár. Ugy szereti öket mintha a biologiai apjuk lenne. Jobb apa mint a legtöbb apuka akinek saját gyereke. Most derült ki a párodnál? csak mert ha igen akkor lehet csak elsö felindulásból mondta ezt.
2013. dec. 14. 21:39
 8/29 anonim ***** válasza:

Én igen. De az örökbefogadást is bevállaltam volna. Szerencsére gond nélkül lett 2 gyerekünk, de én mindent megtettem volna azért, hogy legyen. Szerintem a férjem ebben partner lett volna.

Hülyeség, hogy nem tudná úgy szeretni!!

2013. dec. 14. 23:31
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
hülye hasonlat, de sok kutyát is családtagként szeret az ember, pedig nem vagyunk a szuleik. A baba életét viszont a fogantatástól kísérherné, a részese lehetne. A kötődés pedig főleg ebből alakul ki. Vagy ha már lenne mástól gyereked, őt sem tudná elfogadni? Szerintem is kissé önző dolog ilyet mondani, de normális, hogy esetleg attól fél, hogy nem tudja majd szeretni. Csak valószínűleg téved.
2013. dec. 14. 23:47
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi bevállaltuk. :) Nálunk is ez volt a baj. Átbeszéltük, és nekivágtunk. Most 6 hetes vagyok :) Vér szerint hiába nem az övé, de mikor indulok dolgozni mindig azt mondja, hogy vigyázz a fiamra vagy babámra. Mikor mit. :)
2013. dec. 15. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!