Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szült már közületek valaki,...

Szült már közületek valaki, aki beadatta az új védőoltást? Vagy volt egyáltalán valami komolyabb mellékhatása?

Figyelt kérdés
Nagyon vacillálok, hogy beadatom, 32 hetes kismami vagyok, még van 2 hónapom. Szegeden már minden klinikán látogatási tilalom van, egy kismama meg egy doktornő (pont az előző nőgyógyászom felesége) lélegeztetőn...de a mostani nőgyógyászom azt mondta, hogy döntsem el én, mert az oltásnak is lehetnek mellékhatásai.
2009. nov. 24. 15:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tegnap este beadattam egy ismerős dokival,előtte megkérdezte, a szegedi szülészeten nagyon ajánlották neki. Semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Remélem már nem is lesz.(-:
2009. nov. 25. 19:08
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
33 hetes vagyok, beolatattam magam és semmi bajunk és nem aggódom hogy mi lesz ha elkapom!
2009. nov. 26. 00:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ad 100 % védettséget, de egy kicsit én is megnyugodtam. A szezonálisat is beadattátok?
2009. nov. 26. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!