Hány hetes várandósok voltatok, mikor "publikáltátok" facebookon? És mivel?
Szimplán kiírtátok, vagy ultrahangos kép, vagy kreatív apa+anya+pocak? :)
Nyilván nem azoktól várok választ, akik NEM írták ki, meg nincs közösségi oldaluk, meg nem értik, hogy mások miért csinálják ezt stb. stb. Köszi! :)
Én még nem publikáltam FB-n, most vagyok 20 hetes. Természetesen a közeli barátok és a család tudja.
Úgy tervezem, hogy most karácsonykor úgyis lesz jó pár fotó, azon majd gondolom már látszik a pocak is, biztos rakok fel képeket. Akinek feltűnik, feltűnik, akinek nem, annak nem:)
Olyan 28 hetesen szeretnék menni 4D.re, és egy szép kis pofi fotót feltöltenék akkor már a családi albumomba.
Pont a héten tett fel egy ismerős a 12. heti UH-járól képet, így jelentette be. Nagyon jó volt látni, és gratuláltam, tényleg jó volt, de én ezt valahogy nem tudnám így ilyen direktbe.
Én még nem publikáltam sehogy, mert elment több babánk is, de ha egyszer végre megadatik, hogy én is világgá kürtöljem, akkor bevonom a kutyánkat a dologba :) De ennél többet nem akarok mondani, privátban szívesen megírom az esetleges érdeklődőknek.
Én amúgy nem szeretem a sablonos bejelentőket. Aranyosak és ha egy ismerősnél látom, akkor nagyon elérzékenyülök, de - tekintettel a velünk történtekre - valami baromi ütőset szeretnénk :) Ami csak ránk jellemző. Mivel azonban a legutóbbi babát 12+1 hetesen veszítettem el, ezért leghamarabb csak a 20. hét környékén tenném nyilvánossá, előbb semmiképp. Tesztet pedig én sem pakolnék fel, szerintem is elég fura.
Mivel mi nagyon távol élünk a családunktól, mi ezt a képet csináltuk a tengerparton és azt tettük fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!