Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes várandósok voltatok...

Hány hetes várandósok voltatok, mikor "publikáltátok" facebookon? És mivel?

Figyelt kérdés

Szimplán kiírtátok, vagy ultrahangos kép, vagy kreatív apa+anya+pocak? :)

Nyilván nem azoktól várok választ, akik NEM írták ki, meg nincs közösségi oldaluk, meg nem értik, hogy mások miért csinálják ezt stb. stb. Köszi! :)

2013. dec. 14. 07:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Az elsővel 36 hetesen, a másodikkal 38 hetesen, rólam készült fotó, és elárult ugye mindent. A harmadikkal már csak amikor a kezemben volt a kórházban. Akivel nem olyan a kapcsolatunk, annak tökmindegy, hogy mikor mennyi milyen gyerekem van, aki meg számít, az tudja élőben is. És szerintem nagyon gáz tesztről készült képet "publikálni", egy vizeletben áztatott vmit a világ elé tárni... :D Az uh képek a maguk módján szépek és cukik, de szerintem nem tartozik az egész világra. Remélem a gyerekeim nem fogják cikinek érezni, hogy nem plakátoltam őket a mindenható faszbúkra gyurmafigura kinézettel :D.
2013. dec. 14. 10:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem publikáltam FB-n, most vagyok 20 hetes. Természetesen a közeli barátok és a család tudja.

Úgy tervezem, hogy most karácsonykor úgyis lesz jó pár fotó, azon majd gondolom már látszik a pocak is, biztos rakok fel képeket. Akinek feltűnik, feltűnik, akinek nem, annak nem:)

Olyan 28 hetesen szeretnék menni 4D.re, és egy szép kis pofi fotót feltöltenék akkor már a családi albumomba.

Pont a héten tett fel egy ismerős a 12. heti UH-járól képet, így jelentette be. Nagyon jó volt látni, és gratuláltam, tényleg jó volt, de én ezt valahogy nem tudnám így ilyen direktbe.

2013. dec. 14. 10:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem raktam fel semmilyen fotót. Az "életeeseményeknél" bejelöltem, hogy "babát vár". Ennek is bőven megvolt a hatása.
2013. dec. 14. 11:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Betöltöttem a 12.hetet, előtte voltunk görögországban, és ott csináltunk egy olyan fotót hogy álltunk a parton, a férjem és közém kiraktunk hófehér kövekből két kicsi talpacskát, és így fotóztuk le hármunk lábát. Ezt posztoltuk a nyaralós képek között. nem mindenkinek esett le persze :D Aztán mentünk az Uh-ra (14 hetesen) és akkor posztoltuk ki nyilvánvalóan.
2013. dec. 14. 11:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
19 hetesen tettem ki egy ultrahang képet. Természetesen a család és a közeli barátok már régen tudták, hogy babát várunk.
2013. dec. 14. 13:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok.Én 21hetes vagyok,karácsonykor szeretnék kitenni valami jó kis kepecsket magunkról.Nálunk családunk tudja hogy babát várunk,ismerősök még nem.
2013. dec. 14. 13:48
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

Én még nem publikáltam sehogy, mert elment több babánk is, de ha egyszer végre megadatik, hogy én is világgá kürtöljem, akkor bevonom a kutyánkat a dologba :) De ennél többet nem akarok mondani, privátban szívesen megírom az esetleges érdeklődőknek.

Én amúgy nem szeretem a sablonos bejelentőket. Aranyosak és ha egy ismerősnél látom, akkor nagyon elérzékenyülök, de - tekintettel a velünk történtekre - valami baromi ütőset szeretnénk :) Ami csak ránk jellemző. Mivel azonban a legutóbbi babát 12+1 hetesen veszítettem el, ezért leghamarabb csak a 20. hét környékén tenném nyilvánossá, előbb semmiképp. Tesztet pedig én sem pakolnék fel, szerintem is elég fura.

2013. dec. 14. 16:44
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Én a legelső Uh-os képet tettem ki,akkor voltam 6 hetes,aznap már szívhang is volt :))
2013. dec. 14. 17:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel mi nagyon távol élünk a családunktól, mi ezt a képet csináltuk a tengerparton és azt tettük fel.

[link]

2013. dec. 14. 21:18
 20/22 anonim ***** válasza:
12 hetesen egy ultrahangos képet amin jól kivehető fütyi látszódott! :) 3 kislányunk volt már nagyon vágytunk egy kisfiúra! Oda írtuk a kép alá: Beteljesült egy álom! :)
2013. dec. 14. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!