Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nekem fáj, neki is? Csak...

Ha nekem fáj, neki is? Csak mert ugye a fájdalom egy inger az agyba, hogy valami nem stimmel, változtatni kell, de ugye ő nem tud, tehát akkor ő nem kap ilyen ingert míg magzat?

Figyelt kérdés

folyamatosan görcsöl az alhasam, magnéziumot szedek, de mellékhatásai miatt most hagyom abba. már úgy érzem voltaképp mérgezem magam. az orvos persze csak saccra írt fel valamit. ami nem egyedi és nem is egyszeri eset.

(mert pl vérszegénységet sem vizsgál ki, hogy mitől van, már írja is fel az Általános bogyókat.)

2013. dec. 13. 22:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

szerintem az 25 lett volna:)

amúgy köszönöm a szép válaszokat, azt hittem nem fogok ilyeneket kapni az elsők után.

a magnéziumtól megnőtt a gyomorsav termelésem, ami azelőtt soha nem volt életemben, már ott tartottam, hogy majd minden nagyobb étkezés(ebéd, vacsi) után hánytam.ami eddig még egész terhességem alatt nem volt. mostanában mióta csökkentettem, már csak lefekvéskor érzem, erre szedek Rennie-t most, és a napi 6 szem Mg-ról áttértem a napi 2-re

2013. dec. 14. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!