Terhességi diabétesznél 7,1-es cukornál van akit inzulinoztak?
Figyelt kérdés
Nekem az első kettő vércukormérés jó lett, a 3. sajnos felment 7,1-re és most újra szúrnak majd és inzulinnal fenyegettek. :-( Igaz kicsit ,azon a héten felborult a diétám és az időpontokat se tudtam úgy tartani.Most jobban figyelek mindenre,remélem visszaáll.Esetleg a napi 3 db magne b6 +maltofer szirup befolyásolhatja a cukrot még? Van ,aki hasonló helyzetben van/volt?Tiszta ideges vagyok emiatt. Ja és utálom a diabetológát,fél napokat kell 32 hetesen is várakozni :-/2013. dec. 13. 07:33
1/7 anonim válasza:
Ez a 7,1 éhgyomri vagy reggeli utáni?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem éhgyomri, ez 1 órával reggeli után volt, csak mondom sajnos előtte héten az időpontokat sem tudtam tartani és eléggé felborult az egyensúly. Az éhgyomri legtöbbször 3,9 szokott lenni, az időben betartott diéta után pedig először 5,6 és másodszor 5,9 volt..csak ez a 3. lett 7,1 :-/
2013. dec. 14. 13:30
3/7 anonim válasza:
Huh, hát tartsd be szigorúan, mert azt írod újra fognak szúrni. Nekem a doki azt mondta, hogy kaja után 7-ig fogadja el. De engem is sokszor fenyegettek inzulinnal. Szerencsére nem lett belőle semmi. 2 terhességet csináltam így végig. A végefelé jöttem rá, h a tönkölybúzakenyér az ami szinte alig emeli a cukorszintet, szinte csak 1-2 tizeddel emelte meg. Ajánlom, hogy próbáld ki.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Holnap megyek szúrásra,,,,remélem jó lesz.A héten nagyon szigorúan betartottam . Ezzel a kenyerekkel is néha gondban vagyok,hogy valójában igaz-e ami rá van írva és melyik lenne a legjobb. Te hol szerezted be ezt a tönkölybúzásat?
2013. dec. 15. 10:20
5/7 anonim válasza:
uhh már nem is emlékszem...talán CBA. Mindig olvasd el a szénhidráttartalmát, én is csak azt vettem meg amiben a legkevesebb volt. Amin fel sem volt tüntetve semmi, azt alapból meg sem vettem, nem csak a kenyérre vonatkozóan. Majd írd meg az eredményt, ok?:)
6/7 A kérdező kommentje:
Most ott tartunk,hogy itthon sütünk teljes kiőrlésűből+rozsosból kenyeret és lemérem a 4 dkg-ot. Mert csak annyit ehetek. Túl vagyok a szúráson, holnap délig izgulhatok ...:-( akkor kell telefonálnom. Én tényleg mindent megtettem ,most időre is betartottam, ráadásul majd 1 kg-ot fogytam is,,,ha így sem lesz megfelelő ,akkor nem tudom mi a baj. Ebből a felszedett 5kg-ból is 2 már a baba súlya, aztán most le is ment még...lassan elfogyok :-)Majd holnap du-án írok.
2013. dec. 16. 08:12
7/7 anonim válasza:
Akkor reméljük rendben leszel! Én is fogytam a terhesség alatt. Ikrekkel 4 kg- ot híztam...ők voltak ketten 5200 gr, tehát a saját súlyomból leadtam, amit annyira nem is bántam :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!