Vajúdás közben milyen gondolatokkal enyhíthetem a fájdalmat?
Végig probáljak ott lenni, vagy inkább igyekezzek nem figyelni a fájásokra? A babára gondoljak, beszélgessek vele? Ti mit csináltatok, hogy vészeltétek át a nehéz órákat?
39 hetes kismama
5percesekkel mentem kórházba,akkor még a férjemmel a folyosón mérettem vele a köztes időt és a fájás hosszát
a burok repesztés után borzalmas fájásaim voltak,és mivel nem tágultam rendesen,nem kaphattam fájdalomcsillapítót,így szenvedtem.először a tvben látott gyors szuszogást alkalmaztam ,mire szólt a szülésznő,hogy ezt nem csináljam,mert így akár oxigén hiányos is lehet a babám,inkább nagy mély levegő fájás alatt.és ez használt.nagyon mélyen lassan vettem engedtem ki a levegőt,és közben a velem szembeni órát lestem,hogy még kb(a jósolt órához képest)még mennyi van hátra.aztán egyszer csak azt mondta a doki(3órával a repesztés után)hogy szülünk.akkor már nem érdekelt,hogy fáj :-) tudtam hogy lassan vége.
májusban újra szülök,és így már kicsit okosabb leszek :-)
Nagyon izgatott lettem mire végig olvastam a válaszokat :)
aki még a nagy nap előtt áll, szintén kívánok gyors és könnyű szülést :)
igen :))) már egy hetes a kis csöppség és persze tökéletes csodaszép egészséges :)
hát nem sikerült rá gondolnom közben, de azért túléltük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!