Tele vagyok negativ gondolatokkal sajnos, mit tegyek ellenük? Boldog kismama szeretnek lenni! Ti nyugodtak vagytok?
szia!ne aggodj!mikor pl én terhes lettem és akor derült ki és mi 3évet vártunk rá akkor én kicsit megöjedtem nem e volt korai a dolog?anyagilag meg lelkileg meg minden hogyan!
ez szerintem tökre normális!gondolj mindig a babára hogy te anyuka leszek nekem 1 hát alatt elmult!
pontosan mire gondolsz ilyenkor?
Szia!Most várom a 3.babót.Igaz a kétnagylányom szinte felnőtt,így tudom mi a gyermekek velejárója.Az ember mégis mindig aggódik valamiért.Állj hozzá pozitivan!Csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz,probálj meg kikapcsolni.Mindig gondolj valami szépre,menj ki sétálj a friss levegőn,stb.,Tudom nehéz,mikor annyi rossz,negatív dologgal van tele az élet.Az orvosok pedig sokszor túlzásba viszik.Fel a fejjel,nem lehet baj!
Boldog babavárást!
Sziasztok! Leirni is felek, a valodi okot, de megteszem, mert kerdeztetek : a gondolataim zömeben nem latom a "veget" a terhessegnek, vagyis azt, hogy fogom a babamat. Olyan mintha az elvesztesere fel kene keszülnöm, amit a vilagert sem szeretnek! Dehogy! Dehogy!
Biztosan a rengeteg remiszto eset motoszkal a fejemben amiket olvastam /hallottam, es magamra vettem az összeset, es ezert ilyen nehez kilabalnom ebbol a vacak lelki allapotbol. Higyetek el, hogy valoban szeretnek vidam, mosolygos kismama lenni. Utalom a gyötrödest, de egyszeruen nem tudom, hogy mivel tudnam elhesegetni ezt a sok negativ gondolatot. Ebben kernek lelki segitseget, ha van valakinek ötlete. Köszönöm.
Szia!
Én csak azért írok,mert hidd el nagyon sokunknak 100-szor rosszabb,mint neked,hiszen mi nem tudunk teherbe esni,pedig nagyon szeretnénk.Én 1 éve próbálkozok,de nem akar sikerülni!
Úgyhogy gondolkodjál el milyen szerencsés vagy és próbálj meg pozitívan hozzáállni az élethez.Ha nekem ilyen helyzetben is sikerül,akkor neked végképp sikerülnie kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!