Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valaki rosszul a...

Volt már valaki rosszul a Pharmaton Matruelle terhesvitamintól?

Figyelt kérdés

6 hetes koromtól szedem orvos ajánlásával általában ahogy bevettem ki is jött.Most átértem arra,hogy reggel helyett este veszem be és akkor viszont ugyanúgy reggel,ahogy felébredek kijön.Ha nem veszem be nem hányok.

11 hkm

2013. dec. 12. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is ezt szedem, hibátlanul működik :)

Viszont a Béres termékek kicsinálják a gyomrom (Gravida, MagneB6, stb.)

Gondolom van benne valami vivőanyag, amit nem bír a gyomrod (vagy a vastartalma az, amit nem bírsz esetleg).

Más terhesvitamint elbír a gyomrod?

Mert ennek így semmi értelme, még a folsav se szívódik fel, ami pedig nagyon fontos lenne (vehetsz a gyógyszertárban külön folsavat is, ha nem akarsz terhesvitamint szedni).

Evés közben veszed be?

2013. dec. 12. 12:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már evés közben is bevenni,de 10ből 9szer kijön viszont béres magneb6-ot szedek,neked nincsenek róla jó tapasztalataid??
2013. dec. 12. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az összes Béres termék felfordította a gyomromat, ha meg nagy nehezen bent maradt, akkor olyan savat csinált, hogy az akart kijönni mindenáron... :D

A Femibiontól, Elevittől sincs semmi bajom :)

2013. dec. 12. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a Matruelle-t szedem, igaz, én csak a 15. héttől, mert előtte a lóméretű tabletták látványától is rosszul voltam, de azóta nincs gondom vele. Ha nem veszed be, akkor nem hánysz, akkor jól írta az előző, valószínűleg valami vivőanyagára vagy érzékeny. Próbálj meg másik féle terhesvitamint szedni, az Elevit talán árban hasonló, de jó a Femibion, Pregnavit, Hipp Natal (ez folyékony) vagy most a legújabb a Trimeszter nevű. Boldog babavárást! :)
2013. dec. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!