Valahol azt olvastam, hogy akinek elől tapadt meg a lepénye annak tilos a szex. Ez igaz?
A 2. babamat varom es most nekem is elol tapad a lepeny. Szo sem volt ilyesmirol. Epp annyira jo, mintha hatul tapad, vagy a fundusban (fent). Az a veszelyes, ha eri a mehszajat. A terhesseg elejen egyebkent az enyem is elol lent volt (nem egeszen a mehszajon) es meg igy sem volt semmi sem tilos, csak par het mulva ismet megneztek, hogy merre vandorolt, akkor mar feljebb kerult, ahogy nott a mehem, erre mar azt mondtak, hogy tokeletes.
Annyit mondott a doki, hogy elol tapadoval kesobb valhat kivulrol is lathatova a magzatmozgas, mert a lepeny valamennyire leszigeteli, de meg ez sem volt igaz.
Nem, nekem mind2nél mellső fali volt, és nem volt tilalom.
Max kézőbb érzed a magzatmozgást.
A mellső fali lepénynél előfordulhat, hogy később érezni a magzatmozgásokat (bár én a 16. héttől érzem). Nagyobb fizikai terhelésnél leválhat a lepény, ezért inkább csak keveset cipelni, nagyobb gyereket nem jó emelgetni.
És a lényeg, hogy császármetszésnél a doki tudjon róla, hogy mellső fali a tapadás (a vágás miatt).
De a szex szabad, kivéve ha az orvos kifejezetten tiltja.
Akkor tilos a szex, ha takarja a lepény a méhszájat. De akkor az orvos is szól.
Nekünk tilos volt, de pár hét alatt "odébbmászott" a méhlepény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!