Mindenkinek megjelenik a terhesseg vege fele a barna csik a hasan? Es a koldok az mindenkinek kifordul ha igen mikor?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 20:38
11/13 anonim válasza:
7:26-os vagyok. tudom, hogy a barna csík (linea negra (-:) nem azonos a striákkal, pont azt írtam le, hogy nekem még csak a barna csík jelent meg, a striák megjelenése meg alkati, genetikai kérdés.
12/13 anonim válasza:
Nekem nagyon világos a bőröm, de mégis már kb. a 18. héttől van barna csíkom. Először a köldök alatti jött ki halványan, már a felső látszik. Nagyon meg kell nézni, de a párom is simán észreveszi.
13/13 anonim válasza:
az egyáltalán nem igaz h 18. héttől jelenik meg a barna csík.én 14+4 hetes vagyok,és már kb 2 hete megjelent,és azóta sötétedett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!