Létezik hogy ha elhalt a terhesség ilyen erős maradjon a teszt? (Kép)
Tegnapi uh szerint elhalt a terhesség. Fàj a derekam, barna folyàsom van.
Meddig lesz ilyen erős a tesztem? Csak vetélés utàn halvànyodik?
Köszönöm mindenkinek :) úgy ahogy egy vàlaszoló írta felkészülök a legrosszabra, remélem a legjobbat...
Holnap írok!
Voltam orvosnál...igaz nött az embiró 3 mm-t(most 6mm) de továbbra sincs életjel...vszinü elvetélek...
Köszönöm mindenkinek aki drukkolt!
Azt mondta a doki h lehet attól is a "növekedés" hogy azok az apró sejtek màr beduzzadtak, felkészülvèn a kilökődésre.
Én is furcsàlltam ezért kérdeztem rà, hàt ezt a vàlaszt kaptam...
Sajnos ma elvetéltem... :(
De nem adjuk fel,hiszem h lesz egy egészséges babánk !!
sajnalom,de ne add fel és ne csüggedj. nekünk is az első elment. most születne. de nem adtuk fel és harom honap mulva születik a kislanyunk. olyan sokaig vartunk ra mire összejött... most még nem hiszed el teljesen de hamarosan ti is részesei lesztek a kis csodanak. Csak ehhez meg kell erősödni lelkileg.
aztan hidd el nem is szamitotok ra és meglep titeket.
Csak nekem sajnos ez màr a màsodik vetélésem volt(fél év leforgàsa alatt) :(
De nem csüggedek...próbàlok pozitívan hozzààllni mindrnhez, màsképp nem lehet...
Neked gratulàlok a kislànyodhoz, gondolom nagyon vàrjàtok màr h megszülessen :) mi lesz a neve?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!