Piroska és a farkas kérdése:
Egy " súlyos" kérdés?
Figyelt kérdés
Első kisbabámat váraom, átlagos testalkatról indultam. A 21. hétig plussz 2 kiló jött fel, a hsam viszont jóval hamarabb és látványosan kezdett nőni. A 23. héten volt, aki már 30 hetesnek tippelt. Családom és barátaim szerint a hasamon kívül nem látszik rajtam, hogy híztam volna,tegnap viszont 23.közepe, az eredetihez képest kb 7 kiló többletet mutatott a mérleg. De honnan ez a 7 kiló? Normálisnak számít ez még? Furcsa volt nekem, hogy én magam sem érzem magamat a hasamon kívül elnehezedve, nem érzem azt sem, hogy vizesednék. Ma volt a terheléses cukor, elvileg holnap tudom meg az eredményt. A kérdésem tulajdonképpen az, hogy szerintetek ez a 2 hét alatt 4 ( ?!) kiló utalhat arra, hogy akkor vszínűleg gond van a cukrommal? Mondjuk nemsokára megtudom, csak érdekelnének a tapasztalataitok...2013. dec. 11. 13:21
1/3 anonim válasza:
Én már kilókat nem tudok írni neked, mert már elég nagyok a gyerkőceim, de két terhesség alatt volt cukorbetegségem, és előtte nem utalt rá semmi..
2/3 anonim válasza:
Épp ideje volt rendesen híznod, nem hinném, hogy cukorbetegség áll a háttérben. Teljesen normális ez a 4 kg hízás. Elvileg ha csak a babára hízol, akkor is min. 10 kg súlynövekedésed lesz.
3/3 anonim válasza:
hu az a 4kg sokminden lehet. Milyen ruhaban méreckedtél ettél ittál e elötte voltal e mar wcn...
én nem tudom hogy milyen az idealis hizas szerintem alkat függö is. de nem hiszem hogy a cukorra utalna. biztos nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!