Akinek hamar elkezd kerekedni a pocakja, valószínű, hogy nagy hasa lesz a terhesség végén?
Nekem is a 8. héten kezdett nőni. A 12. héten már rendesen látszott, mint egy 16 hetesé. És azóta szinte semmi növekedés.
21. hétben vagyok, és szinte semmit nem nőtt a hasam az elmúlt 8 hétben.
Erős kezdés után erős visszaesés. :)
Nem vagyok felpuffadva. Az orvosom szerint is jóval megnagyobbodott a méhem. Az átlagnál nagyobb. :)
Köszönöm, aki a kérdésemre válaszolt. Ezek szerint nincs összefüggés.
Szia!
Nekem az első babámmal kb a 20. hét körül kezdett látszódni a pocak, persze én előtte is láttam, de aki nem tudta, hogy terhes vagyok, annak kb a 20. héten vált egyértelműen láthatóvá.
Most a második babámmal már sokkal előbb elkezdett nőni a pocakom (súlyra pontosan ugyanúgy kezdtem a két terhességet, szóval nem súlyfelesleg miatt látszott hamarabb). A 10 héten már nálam is látszott a kerekedő pocak, 12. héten a méhem a köldököm magasságában volt, ami 20 hetesen szokott akkora lenni. :) De azóta szép lassan csökkent a különbség a két terhességem közti pocakméretekben és most 34 hetesen már semmivel sem nagyobb a pocakom, mint az első babámnál volt. :)
Én is így voltam, és nekem sem a puffadás okozta. Azóta is mindig nagyobb a hasam, mint a velem egyidős terheseknek.
Most 33 hetesek vagyunk, és sokan mondják, hogy ők ekkora hassal mentek szülni :)
Szóval nekem megmaradt az, hogy végig nagyobb a hasam, de van olyan ismerősöm, akinek az elején nagyon megindult, aztán a 4-5 hónapban szinte megállt, és a végére egyáltalán nem volt nagy hasa.
Úgyhogy nem tudom, szerintem inkább alkati kérdés.
Én most vagyok 16.héten, és most van akkora hasam, mint a lányommal volt a 34.héten :(
Óriási a hasam már most, mi lesz így később???????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!