Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Epepangás miatt Ursofalk-ot...

Epepangás miatt Ursofalk-ot írtak már valakinek terhesen?

Figyelt kérdés
Lehet baja a babámnak tőle ha szedem?
2013. dec. 9. 18:23
 1/10 A kérdező kommentje:
Elnézést nem írtam,hogy 30 hetes terhes vagyok és múlt héten diagnosztizálták az epepangást.
2013. dec. 9. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy segít-e a válaszom, de a fiamnak a születése után kellett szednie, mivel a májfunkciója 1000 fölött volt. 2230 grammal született a 35. hétre. Nem hiszem, hogy a babának baja lenne tőle.
2013. dec. 9. 19:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod,nekem igazából most minden információ elég fontos.Elképzelhető,hogy neked is epepangásod volt terhesség alatt csak nem vették észre?Vagy miért született a kisfiad 35. hétre?
2013. dec. 9. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem volt jó a köldökzsinór keringése, ezért hirtelen hamar megcsászároztak, de előtte már feküdtem bent három hetet. Aztán a fiammal még négyet, mert nem volt jó a májfunkciója, csináltak izotópos vizsgálatot is, mert arra gyanakodtak, hogy az epeutak hiányoznak nála. De ezt szerencsére kizárták. Igazából eddig nem derült ki, hogy miért nem volt jó az eredménye, de kb. két hét után írták ki neki a gyógyszert, amit itthon is kellett még kapnia azt hiszem 10 napig, és hetente jártunk vérvételre. De szépen lassan csökkent az érték, míg végül jó lett. Nekem soha nem mondta senki, hogy nekem lett volna valami bajom. Bár a nagyobbik fiam is koraszülött volt, nála viszont nem vették észre, hogy szintén a köldökzsinórral, illetve a méhlepénnyel van valami. Remélem Nálad is minden rendben lesz.
2013. dec. 9. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem akarta felírni a dokim, 30 hetes voltam, de csak szakorvos írhatja fel, nődoki vagy háziorvos nem. Nekem elég volt a diéta és a homeopátia.
2013. dec. 9. 23:08
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát igen a köldökzsinór vérkeringése és a baba oxigén ellátottsága az ami engem is nagyon aggaszt!!!!

Kedves utolsó.milyen homeopátiás szert szedtél?Vagy milyen volt a májfunkciód és hány hetes terhes vagy most?Vagy már megszültél?

2013. dec. 10. 10:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék,hogy én már szedem a gyógyszert és a háziorvosom írta fel,itt az a lényeg ha szakorvos írja akkor 790 ft. körül van,így meg a teljes összeget kell fizetni.
2013. dec. 10. 10:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4. Nagyon szépen köszönöm,hogy ennyire részletesen válaszoltál,nagyon sokat jelent!!Remélem én is,hogy mindennek ellenére minden rendben lesz!!!!
2013. dec. 10. 10:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem szakorvosi javaslat nélkül nem írta fel a háziorvos a terhességre való tekintettel. Uh-n voltam, ahol látszott az epetartalom és az epeutak, a májfunkcióm rendben volt, nagylaboron voltam, ahol nézték, de emiatt nem voltam. Nekem annyi panaszom volt, hogy iszonyat fájt és szúrt állandóan az epém környéke, a bordáim alatt és a hátam, de nagyon. Antimonium crudum 9 ch szedtem és diétáztam. Már régen megszültem, 17 hónapos a fiam :) én igyekeztem a terhesség alatt nem gyógyszeresen megoldani a problémákat.
2013. dec. 10. 13:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Én is nagyon félek a gyógyszerektől,de nekem a májfunkcióm is nagyon rossz volt.Nem igazán kérdezték,hogy szeretnék-e gyógyszert szedni egyszerűen felírták mondván,hogy visszaszorítsák a májfunkció illetve a máj szerkezetének romlását.Nekem igazából ez a kibírhatatlan viszketés ami igazából tünet.Akkor te már rég túl vagy a szülésen,gratulálok a babához!
2013. dec. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!