Volt már valakinek epepangása?
Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok.El vagyok keseredve és teljesen meg vagyok rémülve,mert ma bebizonyosodott,hogy epepangásom van.Rettenetesen féltem a babámat!!!Ha valaki átesett már ilyenen terhessége során,kérem ossza meg velem!2013. dec. 6. 15:31
1/2 anonim válasza:
Szia! Sztem nem kell aggódj a babád miatt! Addig jó amíg nincs köved a terhesség alatt! Nővéremnek epepangása van! Engem meg hiszed vagy sem hétfőn műtöttek epekővel! Ha nagyon aggódsz kérdezz meg egy orvost, biztos elmagyarázza!
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a válaszod!Igen az első terhességemnél nekem is volt epekövem,avval meg is műtöttek.
Már voltam dokinál beszéltem vele,folyamatban vannak a vizsgálatok,de azért még egyszer nagyon szépen köszönöm,hogy írtál!
Jobbulást kívánok és mihamarabbi felépülést!!!
A műtéted altatásban történt?
2013. dec. 19. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!