12. heten mert vastagabb nyaki redovel szuletett valakinek egeszseges babaja?
Ahh, mar tul vagyunk mindenen.
27 hetes kismama vagyok, megcsinaltak a biopsziat, negativ lett, a 18. Heten voltunk sziv ultrahangon is es a genetikai ultrahangon is, ott is mindent rendben talaltak.
Csak meg mindig nem sikerult megnyugodni, neten olvasgatok es van par eset, ahol pl fogyatekos lett a pici, stb.
Persze ezt konkretan nem lehet tudni, hogy kozrejatszott e a magasabb ertek, de azert felek.
Engem is nagyon érdekelne ez a kérdés.
Mi is ebben a cipőben járunk,de nálunk meg összetettebb a probléma.
Nálunk 4,2 es redo volt.
Jelenleg a 20.héten vagyok,es meg meg van a redo.
6mmig nem is gond ha megvan,de nekünk 7,4.....
Kitartás! Te jobb helyzetben vagy!
Rakerdeztel genetikusnal , h tényleg utalhat e nagy redo szellemi serultsegre ?
Remélem segít, én több kismamaval is beszéltem,akiknek azóta megszuletett a gyermekük es eddig maximalisan egeszsegesek.
Egyiküknel 4es tarkoredo volt.
Kedves masodik!
Nalatok volt biopszia vagy magzatviz vetel? A redon kivul van barmi ami nem stimmel az ultrahangokon?
Igen rakerdeztem, es azt mondta hogy minel nagyobb az ertek, annal jobban no az esely a beteg babara.
Elvileg nekem 93% hogy egeszseges, neked meg 70%, de ugye elvegeztettetek a kromoszoma vizsgalatot?
Amugy itt talaltam, nagyon sokat ir a tarkoredorol es minden ezzel kapcsolatos rendellenessegrol, mindjart belinkelem.
Ja es az orvos szerint nincs koze a fogyatekossaghoz, en megis talaltam itt az oldalon ket esetet is, ahol a redo magasabb lett egy picivel.
Nalunk a tarkoredo szinten megvolt meg a 18. Heten, maradt 3.3, de hogy azota mi lett vele, nem tudni, nem foglalkozott senki vele.
Írtam privatot !
Hetek ota ezt tanulmányt olvasom.:-)
Nem te vagy zeni87???
Ha igen,akkor napok ota kereslek mindenhol :-)
Deeee, en vagyok!! :)
Irok privatot!
Kedves utolso, koszonom, elolvastam es nagyon orulok hogy nalatok minden rendben!! Gratulalok a babadhoz, es ha eddig nem volt semmi, most mar biztosan minden oke lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!