Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellső fali lepény, elfedi a...

Mellső fali lepény, elfedi a méhszájat, tényleg ilyen nagy az esélye a lepény leválásnak?

Figyelt kérdés
Voltam dokinál enyhe vérzéssel (18 hkm), ekkor látták az UH-on hogy mellső fali a lepényem, és teljesen elfedi a méhszájat. Mondta hogy valószínűleg császár lesz a vége :( , és hogy nagyon kíméljem magam mert nagy az esélye annak hogy leszakad a méhlepény. Tényleg ennyire gáz? Van egy 17 hónaposom itthon, egész nap mozgat, esélyem sincs feküdni, és nincs kire rábízni. Az egész rokonság 200 km-re lakik. Akinél ilyen volt, feküdnötök kellet?
2013. dec. 9. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálam a gyerekek rovására ment, de mérlegelnem kellett. Férjem rengeteget dolgozott, sokat volt külföldön, de amikor itthon volt, megcsinált mindent. A rendet próbáltunk tartani a gyerekekkel, összepakoltak maguk után, a férjem kitakarított, anyós főzött ránk és sokat segített mindenben, nélküle nem is boldogultam volna.

Kislányom éretlen tüdővel és tüdőgyulladással született, 2,5 hetet voltunk a koraszülött osztályon, ebből 8 nap intenzív. 3 napig volt kritikus az állapota, utána gyorsan javult. Most 2,5 hónapos, remélem semmi következménye nem lesz a koraszülöttségének.

Én úgy gondolom, hogy most a baba fontosabb. Ha valami történik vele, soha nem fogod magadnak megbocsájtani. Pár hónapról van szó, és utána visszatér minden a régi kerékvágásba.

2013. dec. 9. 21:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Igyekszem, de nincs segítségem. És a majdnem másfél évesem még nem fogadja el ha nem akarom felvenni. Minden pelenkázásnál, öltöztetésnél emelgetni kell, plusz amikor sír, hisztis, elesett... Igyekezni fogok, már azon gondolkodunk hogy fizetünk valakinek hogy legalább heti 1 napot itt legyen és ő játsszon a gyerekkel, még kitaláljuk mit tudunk tenni az ügy érdekében, az is pénzbe kerül. A háztartás rám marad, senki sincs aki segítene, de óvatosan megoldom. Drukkoljatok hogy ne legyen baj! Az a vicces hogy az előző terhességem teljesen problémamentes volt, a 38. hetet még végigdolgoztam, építkeztünk (most is kéne csinálni), gondoztam a kertet, és akkor még egy törpe sem volt aki után futni kellett volna. Most pedig...
2013. dec. 10. 07:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Már bölcsit is kerestünk a fiamnak, de tegnap azt mondták UH-on hogy már csak alig érinti a lepény a méhszájamat, nem lesz gond juhhéj :))) Már depressziós voltam... Úgy tűnik hogy rendben leszünk :)
2013. dec. 18. 07:22
 14/14 anonim ***** válasza:
De jó!!! Úgy legyen!
2013. dec. 18. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!