Mellső fali lepény, elfedi a méhszájat, tényleg ilyen nagy az esélye a lepény leválásnak?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál enyhe vérzéssel (18 hkm), ekkor látták az UH-on hogy mellső fali a lepényem, és teljesen elfedi a méhszájat. Mondta hogy valószínűleg császár lesz a vége :( , és hogy nagyon kíméljem magam mert nagy az esélye annak hogy leszakad a méhlepény. Tényleg ennyire gáz? Van egy 17 hónaposom itthon, egész nap mozgat, esélyem sincs feküdni, és nincs kire rábízni. Az egész rokonság 200 km-re lakik. Akinél ilyen volt, feküdnötök kellet?2013. dec. 9. 11:29
1/14 anonim válasza:
Én olyat ismerek két anyukát akinek a terhesség elején volt a méhszájon aztán ahogy nött a méhük feljebb ment a lepény. Szigoruan feküdniük kellett. Mivel volt enyhe vérzésed ezért én anygon vigyáznék.
2/14 anonim válasza:
szia igaz nekem csak mélyen tapadó van de azzal is sokat kell feküdnöm és mondta a doki hogy vigyázzak le ne váljon a lepény( ne emelgessek,pihenjek és ne legyen házas élet méh össze húzódás)!!! ha neked nem fog el mozdulni a méhszályról akkor szinte biztos a császár, de van kivétel. ha lehet akkor ne emelges nehezet és amikor csak tudsz a pici mellet pihenj! nekem emelt a magnéziumon így napi 3*2 szedek az 1500mg magnézium naponta!
3/14 anonim válasza:
2 es vagyok nekem 15 hetesen derült ki hogy mélyen tapad és most 21 hetesek vagyunk.
4/14 anonim válasza:
Szia nem vettèk eddig èszre? Nekem a 12 hètre fentebb húzódott róla de mèg mèlyen van. Az orvos azt mondta ha ott marad csàszàr,es az utolsó trimesztert vègig kell feküdni mert a baba sullya rànehezedik, es nagy bajt okzhat. Valamimt könnyen levàlhat...
5/14 A kérdező kommentje:
Ezt most vették észre az ügyeleten :( Nem tudom mi lesz így, akinek van kisgyereke, az tudja hogy nem lehet nem emelgetni, és 10 kg... Ha felmászik valahová, ugranom kell, ha nem játszok vele hisztizik, ki kell vinni az udvarra mert nem tölthet fél évet a lakásban, mindketten begolyóznánk... És persze rendetlenség van, etetni kell, fával fűtünk úgyhogy pakolni kell a kazánt. Nem tudom mi lesz így. Tényleg nem tudok feküdni. Nemhogy feküdni, pihenni sem!! Max 1 órát alszik napközben. Most éppen rommá pakolja a hálószobánkat, azt is rendbe kell hozni. Nem fogom becsukni az ajtót mert 12 négyzetméteren begolyózunk. Remélem jól kapaszkodik a picurka.
2013. dec. 9. 11:54
6/14 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz bízz benne...22 hétig szokták mondani hogy még felcsúszhat azt hiszem de lehet 26ig...
De max császárral szülsz...csak pozitívan!!!
7/14 anonim válasza:
2-es vagyok én hallottam már olyat is hogy 30. hét körül lett valakinek jó helyen :) próbálj meg nem rá görcsölni erre a dologra és meg nyugodni ha mást nem de a házas életet most már hanyagoljátok ha eddig volt.mert a méh össze húzódástól is le válhat a lepény.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkolást és a válaszokat! Igyekszem kevesebbet emelgetni a fiamat (bár így is 15-20-szor fel kell emelni naponta), de más pihit sajna nem tudok beiktatni, max amíg alszik, mostantól nem a kertet ásom (eddig így volt :) ) hanem ledőlök tévézni/olvasni. A házaséletet a doki is mondta, megoldjuk máshogy. Egy hét múlva megyek megint orvoshoz, kíváncsi vagyok hogy mit mondanak, van-e változás. A császár nem érdekel, ha úgy születik meg akkor legyen, a hüvelyit már úgyis kipróbáltam. Köszi még egyszer!
2013. dec. 9. 12:13
9/14 anonim válasza:
Nagyon vigyázz magadra, mert tényleg könnyen leválhat a lepény. Én már csak tudom, ez miatt lett koraszülött a babám.
Nekem hátsó fali volt, de fedte a méhszájat. 26 hetesen 1 hétig voltam kórházban vérzés miatt, akkor kaptam is gyógyszereket. Magnerotot 4*2, Spiropentet és még 1 izomlazítót. El lettet tiltva az emelgetéstől, a házasélettől, egész nap kellett. Volna. 2 kicsi gyerek mellett, egyik 5, másik 2,5 éves, nem igazán volt kivitelezhető. Én így is örültem, hogy kihúztuk a 33. hétig.
A császár tuti, de szerintem is ez a legkevesebb ebben az esetben.
10/14 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó hozzászóló! Te miket csináltál? Élted az életedet? Mármint bevásárlás, háztartás stb? Lett valamilyen hátránya a koraszülött babádnak? Én még nagyon az elején vagyok (18 hetes), attól félek hogy ha gond lesz, még meg sem próbálják megmenteni annyira fejletlen. Szóval ha a 33. hétig kihúznánk, én is örülnék, csak szülessen meg és ne legyen semmi baja a későbbiekben. De sajnos nem tudok vigyázni magamra. Igyekeztem ma is fekve játszani a fiammal, de képtelenség, sokat hisztizik hogy vegyem fel mert kell neki valami a polcról, bele kellett tenni a babakocsiba. Így is csak 15 percet voltunk ma kint mert annyira fújt a szél. Nem akarom hogy az ő rovására menjen az egész...
2013. dec. 9. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!