Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érik hamar a lepény?

Miért érik hamar a lepény?

Figyelt kérdés
nekem s 30-32.héten már III.érett volt.midenkinél igy van?
2013. nov. 18. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mi okozza, de az utolsó trimeszterben már gyakori.
2013. nov. 18. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
ha jól tudom összefüggésben van a táplálkozással, "életvitellel". nekem még szüléskor is 1. fokú volt
2013. nov. 18. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
húúú hát nem nézték el?A lányommal ennyi dősen 0fokban volt érett,a fiammal I. fokban volt érett.
2013. nov. 18. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Elsősorban genetika, de életmód (táplálkozás, stressz) vagy dohányzás is elősegíti a korai érést, de kezeletlen cukorbetegségnél is gyorsabban érik. Ez persze mind csak elvileg, én pl. terhességi cukros vagyok, a lepény meg még a 39. héten is teljesen ép, úgyhogy sztem elsősorban genetika függvénye.
2013. nov. 18. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ez genetika függvénye.

Én soha életemben nem dohányoztam,a terhesség alatt is végig egészségesen táplálkoztam,9 kilót híztam csak,és mégis a 32.héten már III-as érettségű volt a lepényem.

Végül 39+4 hetesen spontán szültem,de a lepényem korom fekete volt,már teljesen elhasználódott..

2013. nov. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!