Ez normális? Már nagyon szenvedek tőle.
Figyelt kérdés
35+5 hetes vagyok,és pár napja elkezdett fájni a gyomorszájam körüli rész. Főleg reggelente ha fordulok egyik oldalamról a másikra,akkor belenyilal de nagyon. Van hogy nem is tudok tovább fordulni a fájdalomtól. Mitől lehet ez? Baba is pár napja itt rúg felül,esetleg Ő feküdhet rosszul??2013. dec. 9. 10:04
1/7 anonim válasza:
szerencsés vagy, hogy csak most kezdődött :) Az én lánykám a 29 hetesen befordult és azóta nyomja az alsó bordámat, a gyomorszájamat. Az utóbbi elég rendes gyomorégést okoz. Az orvosom szerint ez így marad a végéig.
2/7 anonim válasza:
Nekem kb a 27. héttől szinte egész nap fáj a gyomorszájam.
Este a legrosszabb, sokszor aludni sem tudok tőle :(
Nekem a dokim azt mondta, lehet próbálkozni terhesség alatt is szedhető savlekötőkkel, pl: Rennie, Talcid, Gaviscon.
Nekem a Gaviscon jött be, a többi semmit nem használt.
Nem szünteti meg teljesen a fájdalmat, de legalább elviselhető.
3/7 anonim válasza:
30 hetes vagyok. Három napja fáj a gyomrom. Azt hittem gyomorrontás, de mint kiderült, a picikém fejjel lefelé fordult és szépen befúrta a lábát a gyomromba. Ultrahangon ez gyönyörűen látszott és meg is hatódtam, hogy milyen nagy és ügyes, persze ha éjjelente erős gyomorgörcsre ébredek az azért nem olyan kellemes.
4/7 anonim válasza:
Én ülve aludtam, annyira fájt a gyomorszájam. Semmi nem volt jó rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem a gyomrom vagy a gyomorszájam fáj,hanem a gyomorszájam vonalában,de végig a bordáim alatt,mintha izomláz lenne,olyan érzés. Veszek egy nagy levegőt vagy csuklok már attól is iszonyat fáj.
2013. dec. 9. 11:50
6/7 anonim válasza:
Az alsó 2 bordád lengőborda, nem kapcsolódik elől a többi bordához, hanem szabadon végződik. A terhesség végefelé gyakran a baba lába, popsija alatta van, az feszíti. ezt a fájdalmat érzed izomláznak. Próbálj meg négykézlábra állni (elől könyökön, hátul térden), hátha arréb mozdul egy picit.
7/7 anonim válasza:
6. voltam, nekem még az oldaltfekvés és magnézium pezsgőtabletta szokott segíteni. Gyorsabban oldódik, mint a tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!