Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. nyolc hetes vagyok es...

Kb. nyolc hetes vagyok es semmilyen etelt nem kivanok, ugymond csak azert eszek hogy legyen bennem valami, raadasul este jon ram az emelyges. Semmilyen szagot nem birok, egyszeruen szenvedek, a fejem is faj szinte naponta. Normalis ez igy?

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű 12.hétig ez el fog múlni.

Próbálj meg sokszor keveset enni, kell a tápanyag neked is, babádnak is!

Kitartás!

2009. jan. 9. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális.Én probáltam mindig kitalálni valamit ami tényleg a kedvemre valo.Kevés olyan dolog volt,a Burger Kinges kaják jöttek be.Tudom nem egézséges,de legalább volt bennem valami.Nagyon sok gyümölcsöt ettem.Mondjuk nekem akkor volt szezonja a szőlőnek és az jöhatett minden menniségben.És még a saláták is jol estek.Külömböző zöldségeket összedaraboltam+trapista sajtot és leöntöttem tejföllel vagy joghurttal.Ezt is rengeteget ettem.Cvitamint és magzatvédő vitamint is ettem.Fejfájára ritkán de vettem be Panadolt.Igyál sok folyadékot,szénsavmentes vizet,hidegen jót tesz a gyomornak is hányingerre.Kitartás,valoszinű elmulik,a 12hét körül.
2009. jan. 9. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy az 56. hét táj nálam az volt a jellemző, hogy állandóan éhes voltam. Aztán a 8. hét tájt már úgy voltam, mint te. Nagyon kevés kaja volt, amit meg bírtam enni. Nem hánytam, csak 3X, akkor is a gyógyszer hozta elő. Egyszerűen csak nem kívánta semmit. Ha meg valamit mégis, azt meg napokig tudtam enni. Próbálj meg naponta többször keveset enni. Reggel mielőtt kikelsz az ágyból, rágcsálj egy kis kekszet. Nekem úgy a 13. hét tájt változott a dolog.

19 hetes kismami

2009. jan. 9. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi! Nem az 56. hét, hanem az 5-6. hét. :)

És nekem is fájt a fejem. Ha kibírhatatlanul fáj, akkor vehetsz be gyógyszert. Nekem is azt mondták, ne kínozzam magam fölöslegesen. Persze én nem szedtem be semmit.

2009. jan. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!