7 hetes kismami vagyok és nagyon szenvedek a "szelektől". Valakinek hasonló? Normális ez?
Szia,
Nalam is volt ez anno, de addig orulj mig ilyen:), mert nekem kb a 15.-Ik hettol Voltak olyan szorulasok h hajaj! :(
Most 25 hetes vagyok es nagyjabol rendezodtek a dolgok :)
Szia! Én is így voltam. Annyira fel voltam puffadva, hogy a 12, héten már úgy néztem ki, mint aki 6 hós terhes. Espumisan gyöngy segített. Semmi mellékhatása nincs.
Minden jót!
Szia! Ne aggódj, nálam is így volt. Bármit ettem, puffogtam, mint a lufi :) Addig jó, míg kijön, mert nekem volt olyan is, hogy csak fúvódtam, de semmi nem jött ki és az borzasztó volt. Egészen addig tartott, míg meg nem mozdult a kicsim, Espumisant, Rennie-t, ha kellett B6 vitamint szedtem. Sokat segített. És próbálj addig kicsit kevesebb szénhidrátot bevinni, mert az puffaszt a legjobban.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!