Színes folyás,8 hetesen?
Figyelt kérdés
Terhességem elején 2x is volt enyhe vérzés majd barnázás napokig, ami miatt utrot szedek 3x2-t, volt egy haematoma a baba mellett de az felszívódott az utolsó UH szerint. Most két napja észlelem (hogy fehér fehérnemüt vettem fel, ami amúgy elég ritka és betét nélkül) hogy színes, egész világos se sárgás-barnának mondható folyásom van. Papíron, betéten nem hagy nyomot. Gond lehet ez vagy mitől lehet? Akár normális is?2013. dec. 8. 20:03
2/3 A kérdező kommentje:
Igen? :O nekem nagyon ritkán van folyásom de most hogy terhes vagyok,bőséges (persze,ha peteérés volt akkor nyákos stb de ilyen nemigen)
2013. dec. 8. 20:06
3/3 anonim válasza:
Nekem is utàna kellett olvasnom :-)
Azt írjak akkor van gond ha viszket vagy büdös, mert sokat vàltozik hètről hètre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!