Q123 kérdése:
5 hetesen rozsaszines folyas normalis?
Figyelt kérdés
5hetes
vagyok és rozsaszines folyasom van. dokihoz csütörtökön mek, menjek el
hnap ügyeletre? de ha ott is ultrahangoznak és aztan csütörtökön is nem
art az a babanak??
2013. okt. 29. 16:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem menjèl nehogy nagy baj legyen, èn mèg ma elmennèk
2/4 anonim válasza:
Nem árt a babának! Nekem 7hetesen volt rózsaszínes elmentem dokihoz azt mondta valószínűleg akkor tapadt meg rendesen, erdekes mert első babánál ilyet nem tapasztaltam! Minden rendben volt, mostmar 1eves makk egészséges kiscsaj! Menj el és nezesd meg biztos ami biztos! Minden jót nektek és boldog babavarast!
3/4 anonim válasza:
Mindenképpen ügyelet még ma!
Lehet, hogy csak egy kis hormonpótlás kell, azt pedig jó minél előbb elkezdeni.
Az uh egyáltalán nem árt a babának. 5 hetesen sok esetben még a szó szoros értelmében nincs is baba, csak petezsák és benne szikhólyag. Úgyhogy, ez ne tartson vissza!
4/4 anonim válasza:
5 hetesen nem làtnak meg semmit mer mèg ebrió se nagyon van,de baràtnőmnekis ïgy kezdődött 2 nappal kesőbb màr verzet ès el is vetèlt, èn màr krèm szín miatt rohantam is jól tettem mert kellett a hormon. Ügyelet mèg ma max azt mondjàk nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!