Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon alacsony lettaz AFP...

Nagyon alacsony lettaz AFP értékem, plussz pozitív lett a 18-as triszomám, most várom a magzatvíz eredményt. Kérlek írjatok ha ti is hasonló helyzetben vagytok vagy voltatok, hogy mi lett a babával?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 10:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tudom én, hogy nem a downra lett pozitív a teszt, csak úgyanúgy kromoszóma - rendellenesség mindkettő, elvileg ugyanúgy szűrhető mindkettő és végülis ugyanolyan döntés előtt áll az ember mindkét esetben. Valahol mégiscsak egy cipőben járunk.
2009. nov. 27. 21:50
 22/26 anonim ***** válasza:
Jaj,Anyuka nem azért írtam!Hanem,mert talán a kérdező még rosszabb helyzetben van,mivel a Down-nak van enyhe formája is.Ahogy Te írsz a kislányodról,az vmi könnyfakasztó.De az Edwars kór esetén erről nem is beszélhetünk.Nekem a Downra volt pozitív a tesztem-már írtam,1:120-de akkor sem vállaltam volna(pláne úgy,h már volt egy egészséges gyerekem),mert nem érzem magam erősnek(egy ilyen szituációhoz).Ezért írtam,h mi a Down-ról beszélgetünk,de a kérdezőnél a 18-as triszómára pozitív a teszt,és ennek tükrében kérdezte,h mi lett a babával?És sajnos erre nem kapott megnyugtató választ.
2009. nov. 27. 22:47
 23/26 A kérdező kommentje:
ma jött me az eredmény és hála ég nincs semmi baj.ja és ha továbra is jól megy akkor még egy fiam lessz.
2009. dec. 15. 14:24
 24/26 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kisfiúhoz. Örülök, hogy negatív lett az eredmény. Így már 100 % - ig biztos lehetsz, hogy egészséges a babátok. Idekint is nagyon vigyázzatok majd rá. Sok boldogságot és nagyon boldog karácsonyt! További szép babavárást.

Downos anyuka

2009. dec. 16. 14:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!

További boldog babavárást kívánok nektek, most fel lehet lélegezni. :))))

2009. dec. 16. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:
A 19.27-es válaszoló vagyok.Teljes szívemből örülök,és GRATULÁLOK!Nagyon boldog karácsonyt és boldog babavárást!
2009. dec. 16. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!