Ez igaz lehet? Egyik nap olvastam, és azóta motoszkál bennem, hogy vajon egy beteg állat agyszüleménye, vagy létezik ilyen?
ma 18:06! Szerinted, ha 1.5 órát görcsöl, elötte elfolyt a vize állítólag, az mi?! Az nem vajúdás??????????
Nem csak a normál szülésnél vajúdhatnak, hanem vetéléskor is, főleg 14 hetesen 10-12 cm a baba, de akkor sem pottyan ki!! És akkor is minimum mentőt hívok, ha görcsölök ennyi hetes terhesen, mert az életemmel játszanék, ha nem tenném! De ez kamu, mert ilyen nem létezik, esetleg 5-6 hetesen, de hogy 14!!!
nem tudom, hogy igaz lehet-e, mert mind a "két tábor" írt olyat ami miatt el tudom hinni ill. nem...
de ha igaz, akkor ez egy borzasztó sz@r élmény lehet :( sajnálom
én 18 hetesen elkezdtem vérezni, és képzeljétek, nem eldobtam mindent és rohantam a kórházba hanem lezuhanyoztam, megborotválkoztam, összepakoltam pár ruhát és csak utána mentem... lehet éreztem, hogy a babám jól van, nem tudom. de az biztos, hogy stressz helyzetben csinálunk hülye dolgokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!