Ez igaz lehet? Egyik nap olvastam, és azóta motoszkál bennem, hogy vajon egy beteg állat agyszüleménye, vagy létezik ilyen?
Még annyi, ha elfolyt a vize, miért nem hívott mentőt???
Ez nagyon sántít! Én szülés elött vérezni kezdtem, erre nem számítottam, nem tudtam mitől lehet, már hívtam a mentőket, aztán a férjemet!!! Másfél óra mulva már a kórházban kellett volna "szülnie", de meg is menthették volna a babát. Ez nagyon kamunak tűnő!
Sziasztok!Én már sajna hallottam ilyet( egy ismerősömmel történt),noha ott a lány 10 vagy 12 hetes terhes volt,elkezdett vérezni és a WC-n 100%-osan elvetélt,ott látta a budiba a magzatburokban lévő embriót de az nem mozog az tuti!!!!!(ő gyors lehúzta a wc-t)Sajna van ilyen,ment is az orvoshoz és még csak ki se kellett kaparni azt mondták neki,hogy az ilyen azért nagyon ritka!!!
Ne olvass ilyeneket veled nem lesz semmi baj!!!Vagy ha olvasol is ne vedd fel ennyire,nem te vagy a millióból az az egy,csak optimistán mindig!Én mindig azt mondogattam,hogy velünk nem lesz semmi baj miért is lenne hisz egészséges vagyok fiatal,akkor meg?!És most vagyok 37 hetes terhes és idáig teljesen problémamentes a terhességem,és ez így is marad :) !!!Minden jót,sok egészséget!
Én is el tudom hinni. Egy 14 hetes magzat még olyan pici, hogy hamar ki tud pottyanni, nem kell hozzá órákig vajúdni. És az is elképzerlhető, hogy egy nagyon rövid ideig még élt. Én Sajnos láttam még élve egy 21 hetes magzatot. Egészségügyis vagyok és még a suli alatt voltunk gyakorlaton a szülőszobán. Pont akkor vetélt el egy nő 21 hetesen és láttam, ahogy a babát "hagyták meghalni". Nagyon nem tudtak vele mit kezdeni, de gondolom ez a szabály, hogy azért megölni mégse, csak figyelte 2 orvos, hogy mikor áll le a szíve. A bőre teljesen átlátszó volt, még a szíve is átlátszott és az erei is. A szíve kidudorodott és erősen lüktetett(sokáig nem néztem, akkor még élt) Mondjuk a végtagjaira nem emlékszem, hogy mozogtak e, de miért ne.
De tényleg ne gondolj ilyesmire.
34 hetes km
Dehogy csúszhat!!!
De 1.5óra múlva rég a kórházban kellett volna lennie, nem otthon a Wc-ben vajúdni!
Ha még nem szültetek, inkább ne szóljatok hozzá...
...mert nem tudjátok, milyen az
Egyébként is bírom az ilyen ismerősöm, ismerősének az ismerősével történt dolgokat! Ezek a legendák 20-szor megváltoznak, míg az ide válaszólókhoz elérnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!