Kreatív bababejelentés. Hogyan mondanátok el a babátok érkezését, ha karácsonykor szeretnétek bejelenteni?
Figyelt kérdés
Inkább viccesen szeretném bejelenteni. Aki ismer az tudja, hogy a nagyon érzelgős dolgok távol állnak tőlem. Szóval ilyen csöpögős versikéket, uh képet, meg babadolgokat a fa alá nem szeretnék. Van valami ötletetek?2013. dec. 7. 15:20
1/6 anonim válasza:
Ajándékosztáskor kérj egy pillanatot,szaladj ki a mosdóba,tödk ki a pocakod egy törölközővel:-)
Én így tettem;-) röhögtek,majd tyű,hűha jött a meghatottság,sírás.
Jól sült el,én sem akartam azt a tipikus baba érkezik bejelentést...
2/6 anonim válasza:
Vegyél egy képeslapot vagy írj te egyet, hogy gratulálok, nagymama/nagypapa lettél.
4/6 anonim válasza:
Tegyél ilyen tortát az ünnepi asztalra: [link]
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, hányadik hétben/hónapban leszel karácsonykor, de esetleg filctollal alkothattok a hasadra vicces szöveget, amit elég csak megmutatni.
"Életkezdtiglani fogságra ítélve, szabadulás várható dátuma: 2014.stb"
Vagy
"Kilakoltatási végzés: a bérlő köteles elhagyni a bérleményt legkésőbb 2014. akárhányadikáig, kiürítve, korábbi állapotát visszaállítva."
De ha macerás bőrre írni, akkor papírt is ragaszthattok rá.
6/6 anonim válasza:
Na az 5 # tippjét ellopom magamnak!:-D
Nagyon jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!