Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire való ez a viselkedés?

Mire való ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

De a babának nem hajlandó semmi új dolgot venni. Használt babakocsi, babaülés, etetőszék, forgó játék stb...hogy

Nem azzal van a gond, hogy használt hanem az, hogy nagyon nagyon használt. Lehet rajtuk látni, hogy már több gyeken is kersztül ment.

Természetesen én is kaptam használt holmit, babaruhákat hempergőt stb. de az mind családtagtól és ismerőstől és nem egy idegen helyről szereztem be, mint ő.

Amivel még kiverte a biztosítékot, hogy már 34. hetes vagyok és még nincs kész a babaszoba. Sem a kiságy nincs beállítva, a pelenkázó meg sincs a kórházi csomagról nem is beszélve. Cumi, cumisüveg, fürdető kád sincs megPedig ideje lenne már ezeknek, mert mi lesz ha előbb beindul a szülés, mint január közepe?

De nem mindenre az a válasza, hogy ráérünk még...

Amivel meg ma kiverte a biztosítékot az, hogy használt kisruhába hozzuk haza a babát. Kijelentettem, hogy már pedig a babát új ruhába hozzuk haza ami még nem volt senkikin, itthon meg úgyis mindegy miben van ha tiszta.

Én vagyok túl hisztis és érzékeny vagy ezt a viselkedését mire véljem?

Ja és nem egy csóró a párom, mert már többször a fejemhez vágta, hogy több milliója van a számlán és a nyáron is 2 autót vett megának.

2013. dec. 6. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38 hetesen indult be nálam a szülés és ha nem készítettem volna össze a kórházi csomagot akkor gáz lett volna.ez a te feladatod.terhes vagy nem beteg.te is meg tudsz csinálni dolgokat.mióta vagytok együtt? te dolgozol? ha neki több milliója van akkor miért nem kérdezel rá hogy miért nem költ legalább egy 100 ast a gyerekre? sok a kérdés és kevés a válasz:)már kíváncsi vagyok hogy mit válaszolsz a kérdéseinkre.
2013. dec. 6. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:

A párodnak ez egy nemkívánt baba, attól függetlenül, hogy belement, hogy megtartsd. Éppen ezért hiányzik belőle a lelkesedés, nem leli örömét a babavárásban, a készülődésben.

Sajnálom, hogy ennyire magadra vagy utalva, és még jobban sajnálom a babát.

2013. dec. 6. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Írj egy listát abból amit meg kell venni a babának ill.Neked, és mutasd meg neki, és hívd el magaddal megvenni őket.

Aláírom, nem kell mindenből új, mert úgyis kinövi.

Az én esetem...vettünk egy 56-os ruhaszettet a lányomnak, vadi újat, tetszett nekem is páromnak, erre kicsi volt már rá..tettük a padlásra...persze ruhából egy pár db újat venni kell, ha majd viszed orvoshoz vagy védőnőhöz. de otthonra megfelel a használt. babakocsiból is, ha nem agyonkopott.

2013. dec. 7. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Nos teljesen megértelek én is. De ha a doki nem mondja azt,hogy ágyhoz vagy kötve (mint pl. én max a kertig mehetek az erős görcsök miatt) akkor vagy elmentek együtt vásárolni vagy pedig elmész te magad ahogy mások is javasolták. Nekem sincs saját keresetem a párommal mégis megbeszéltük mi kell,hogy kell mennyi és hogy és ha más nem én összeírom ő megveszi vagy ha jobban vagyok picit akkor együtt vesszük. Nem kell mindenből új, de ha kell nem kell a kicsin spórolni.
2013. dec. 7. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!