Ilyen korán vizesedés?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok,már vagy 3 napja dagad a lábam. Nem iszok sokat van hogy fél napig semmit, levest sem, és délután is max. 2-3 pohár vizet,
Lányommal sokkal később kezdtem vizesedni.
Van valami tipp a lábpóckoláson kívül, ami nektek segített? Dokihoz csak jövőhéten megyek.
2013. dec. 6. 13:43
1/8 anonim válasza:
Ne haragudj.... De ha vizesedsz, pont innod kéne!! Sok folyadék!!! Ki mondta ezt a butaságot, hogy a kettőnek köze van egymáshoz??🎄🎅😩
2/8 anonim válasza:
a sót vissza kel fogni az ételekben. Csak nagyon minimálisat.
3/8 A kérdező kommentje:
Több kismamával is beszéltem már erről, többek közt nővéremmel, akit pont azért fektettek be a kórházba mert az a fajta aki rengeteget iszik egy nap, és már 39 es lábára csak a 42 es cipő ment fel, és napi fél liter folyadékot engedtek neki meg az orvosok.
2013. dec. 6. 13:50
4/8 anonim válasza:
Én ezt nem hiszem. Folyadékmegvonás terhessèg alatt?😳 A folyadék kell, inkább a sós ételeket kerüld.👍
5/8 A kérdező kommentje:
Alárírom, a só nem használ sőt..viszont hidd el, hisz mi előnyöm lenne hülyeségeket írni bárkinek is?
2013. dec. 6. 13:54
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam köszönöm ! Látok ebben is igazságot!
2013. dec. 6. 14:20
8/8 anonim válasza:
Az én dokim folyadékot javasolt, nem extrém mennyiségűt, mondjuk napi 2,5-3 litert. Ezenkívül heti 1-2 gyümölcsnap beiktatását. A gyümölcsnap nekem nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!