Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, ilyenko...

6 hetes terhes vagyok, ilyenkor még lehet fürdőkbe járni?

Figyelt kérdés
Párom szeretne elvinni wellnesezni, de én kicsit aggódom emiatt. Nem szeretnék bajt okozni odabent.
2008. júl. 12. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem mehetsz nyugodtan.Az bitos,hogy terhesen fogékonyabbak vagyunk a fertőzésekre,de szerintem nem kell annyira tragikusan felfogni.Úgyhogy kellemse wellnesezést kívánok nektek.Kellemes időtöltést.

24 hetes kismama

2008. júl. 12. 11:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehet menni.. a masszázs esetén szólj, hogy terhes vagy, mert egy-két formája nem túljó ilyenkor..a pezsgőfürdőzéssel óvatosan.

Ha a doki nem tiltott le az ilyesmiről akkor nyugodtan mehetsz, egyébként nem okoz gondot. Amikor odaértek nézd meg merre van az ottani orvos, hogy rosszullét esetén minél előbb megtaláld. Jó pihenést!

2008. júl. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!