Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen nem látszik semmi...

13 hetesen nem látszik semmi ez baj? Lehet nem fejlődik?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vékony, volt/ van hasam rendesen (úszógumi) de nem lett nagyobb....

12 hetes vizsgálaton pont egy hete 69mm azt írta alapomra hogy 12+2 de azt nem hiszem el szerintem 12+6-nak kellett volna lennie a feje 20mm combcsont 8mm azt mondta minden rendben de akkor lehet mégis kicsi, azon a héten még fájdogált a pocakom, most már nem csak a hüvelyemnél nyilallgat (vagy valami hasonló érzés) valami és a derekamat érzem egy kicsit ez is zavar...leállt a méhem a növésben?Nem fejlődik a kicsi?

2013. dec. 6. 11:29
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Első mièrt irtad hogy baj van?
2013. dec. 6. 18:46
 22/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy visszakérdezek, de akkor talán rádöbbensz mért írták sokan, hogy hülyeséget csinálsz... Mért van az hogy egyik baba 4 kg fölött a másik alig több mint 2 kg-al születik? Szerinted pl. ennek a 2 babának ugyan akkora volt a méretük végig terhesség alatt? Csak a végén volt különbség? Hát nem. Hiába bújod a táblázatokat azok csak egy középutat mutatnak. Nem minden ember 180 cm, és 70 kg... feleslegesen stresszeled magad, nem tesz jót a babának sem. Képzeld nekem 10 héttel számolták el a mostani terhességem! Mégse estem ennyire kétségbe. Szoptatás után estem teherbe így nem volt pontos dátum, első uh-n azt mondták ÓÓÓÓ ez kb 3-4 hetes, menjünk vissz a3 hét múlva. Ott meg már nagyobb volt mint 7 cm... 13+1 volt a mért adatok szerint. Nem lehet ezen túrázni... mindenhol egészséges!!!! Most voltunk 4d-n ott a fejkörfogat alapján 17 múltam az ülőmagasság alapján meg csak 15 hetes. Mért,mert nem egyfoma méretűek a babák.... Nyugodj meg!!!
2013. dec. 7. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!