13 hetesen nem látszik semmi ez baj? Lehet nem fejlődik?
Nem vagyok vékony, volt/ van hasam rendesen (úszógumi) de nem lett nagyobb....
12 hetes vizsgálaton pont egy hete 69mm azt írta alapomra hogy 12+2 de azt nem hiszem el szerintem 12+6-nak kellett volna lennie a feje 20mm combcsont 8mm azt mondta minden rendben de akkor lehet mégis kicsi, azon a héten még fájdogált a pocakom, most már nem csak a hüvelyemnél nyilallgat (vagy valami hasonló érzés) valami és a derekamat érzem egy kicsit ez is zavar...leállt a méhem a növésben?Nem fejlődik a kicsi?
Én is azt mondom,hogy bízz meg a dokiban!Muszáj,mert ha benne nem bízol meg,akkor kiben?Más nem ért ehhez úgy,mint ő!3 nap ide vagy oda,nem számít,hidd el, 2 gyerekem van én is végig mentem ezeken!!
A has növekedése meg egyéni,és változó!Nekem a 20.hétre már szép,méretes pocakom volt,barátnőmnek meg konkrétan semmi hasa nem volt a 20. héten!!
A másik:muszáj,hogy ellazulj és ne legyenek rossz gondolataid,sírógörcsöd!Azt mondta a doki,hogy minden oké,akkor minden oké!Te a gondolataiddal is tudod befolyásolni a picit,szóval csak pozitívan!Élvezd a várandóságot,ne aggódj,tanuld meg elhessegetni a rossz gondolatokat mert meg fogsz őrülni miután megszületik!!Hidd el,ezt komolyan mondom,utána még többet fogsz aggódni!!!!
Nekem is volt olyan,hogy pl nem éreztem már egy ideje mozogni, ilyenkor leültem,megnyugodtam, elkezdtem simizni a pocakom és mondtam fiamnak, hogy "mozogj egy picit anyának,rúgj egyet".Pár perc után mindig elkezdett mocorogni:)Ez mindkettőnél így volt!
Szóval szerintem sürgősen iktass ki az életedből minden olyan tényezőt ami csak felzaklat(netes oldalak,tv,híradó)és kezd el élvezni a növekvő életet a pocakodban!!!Mert ez egy hatalmas csoda!!:))
Nyugodj meg,minden oké,ha otthon vagy nézz meg egy filmet,egyél egy kis csokit, és tudatosan tedd helyre mindig magad mikor "támadnak" a hülye gondolatok:)
BOLDOG és aggódás mentes babavárást:)
Első vagyok!
Az én babám a 12ik héttől végig kisebb volt, a végén már egy hónappal kisebbnek mérték,de mindent rendben találtak,és én nem aggódtam ezen (pedig a fiam 4kilóval született) teljesen egészséges gyerekekem született,pedig nem napokkal hanem hetekkel kisebb volt! Minden baba más, más súllyal méretekkel születnek!
Jaj ugyanmár ne parázz rá ennyire, nyugi... Nekem is mindig kissebb volt sőt nekem 1 egész héttel le volt maradva a 18. hétig, akkor pont jó volt, 22 hetesen meg megint 1 héttel kissebbnek mérte..Most 25 hetes vagyok és egész nap mocorog sőt éjszaka felkelt annyira nagyot nőtt már egyből érzem mozogni..
Amugy nekem 12+2 naposan 64 mm volt a CRL..Szóval....Biztos jók a méreteid. Most meg bele se fér az uh képbe igy meg se tudja saccolni a hosszát. 18 hetesen kb 17 cm re becsülte...
Ne aggódj, és ne nézegesd azokat a hülye táblázatokat. Te sem vagy szabványméret, a babának mért kéne ugy nőnie?? Nyugi..
25hkm
Ne aggódj nincs semmi baj. Élvezd ki a terhesség minden pillanatát. Én is aggódtam de csak módjával.
Nem gondoltam rossz dolgokra csak a jóra, hogy minden rendben van és ugy is lett.
Ja és az ultrahang adatoknak nem lehet hinni Nekem a lányomat 3,5 kilóra becsülték és rá pár napra megszületett 4,5 kilóval :)
Szóval.... nyugi és boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!