Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen nem látszik semmi...

13 hetesen nem látszik semmi ez baj? Lehet nem fejlődik?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vékony, volt/ van hasam rendesen (úszógumi) de nem lett nagyobb....

12 hetes vizsgálaton pont egy hete 69mm azt írta alapomra hogy 12+2 de azt nem hiszem el szerintem 12+6-nak kellett volna lennie a feje 20mm combcsont 8mm azt mondta minden rendben de akkor lehet mégis kicsi, azon a héten még fájdogált a pocakom, most már nem csak a hüvelyemnél nyilallgat (vagy valami hasonló érzés) valami és a derekamat érzem egy kicsit ez is zavar...leállt a méhem a növésben?Nem fejlődik a kicsi?

2013. dec. 6. 11:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Én azt tanácsolom, hogy ne nézegesd a neten az ultrahang adatokat. Meg kell bíznod az orvosodban ha azt mondja minden rendben. Különben is minden baba máshogy fejlődik, nem biztos, hogy középidőben lett pontosan.
2013. dec. 6. 12:28
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Én is azt mondom,hogy bízz meg a dokiban!Muszáj,mert ha benne nem bízol meg,akkor kiben?Más nem ért ehhez úgy,mint ő!3 nap ide vagy oda,nem számít,hidd el, 2 gyerekem van én is végig mentem ezeken!!

A has növekedése meg egyéni,és változó!Nekem a 20.hétre már szép,méretes pocakom volt,barátnőmnek meg konkrétan semmi hasa nem volt a 20. héten!!

A másik:muszáj,hogy ellazulj és ne legyenek rossz gondolataid,sírógörcsöd!Azt mondta a doki,hogy minden oké,akkor minden oké!Te a gondolataiddal is tudod befolyásolni a picit,szóval csak pozitívan!Élvezd a várandóságot,ne aggódj,tanuld meg elhessegetni a rossz gondolatokat mert meg fogsz őrülni miután megszületik!!Hidd el,ezt komolyan mondom,utána még többet fogsz aggódni!!!!

Nekem is volt olyan,hogy pl nem éreztem már egy ideje mozogni, ilyenkor leültem,megnyugodtam, elkezdtem simizni a pocakom és mondtam fiamnak, hogy "mozogj egy picit anyának,rúgj egyet".Pár perc után mindig elkezdett mocorogni:)Ez mindkettőnél így volt!

Szóval szerintem sürgősen iktass ki az életedből minden olyan tényezőt ami csak felzaklat(netes oldalak,tv,híradó)és kezd el élvezni a növekvő életet a pocakodban!!!Mert ez egy hatalmas csoda!!:))

Nyugodj meg,minden oké,ha otthon vagy nézz meg egy filmet,egyél egy kis csokit, és tudatosan tedd helyre mindig magad mikor "támadnak" a hülye gondolatok:)

BOLDOG és aggódás mentes babavárást:)

2013. dec. 6. 12:40
 13/22 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Az én babám a 12ik héttől végig kisebb volt, a végén már egy hónappal kisebbnek mérték,de mindent rendben találtak,és én nem aggódtam ezen (pedig a fiam 4kilóval született) teljesen egészséges gyerekekem született,pedig nem napokkal hanem hetekkel kisebb volt! Minden baba más, más súllyal méretekkel születnek!

2013. dec. 6. 13:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Jaj ugyanmár ne parázz rá ennyire, nyugi... Nekem is mindig kissebb volt sőt nekem 1 egész héttel le volt maradva a 18. hétig, akkor pont jó volt, 22 hetesen meg megint 1 héttel kissebbnek mérte..Most 25 hetes vagyok és egész nap mocorog sőt éjszaka felkelt annyira nagyot nőtt már egyből érzem mozogni..

Amugy nekem 12+2 naposan 64 mm volt a CRL..Szóval....Biztos jók a méreteid. Most meg bele se fér az uh képbe igy meg se tudja saccolni a hosszát. 18 hetesen kb 17 cm re becsülte...

Ne aggódj, és ne nézegesd azokat a hülye táblázatokat. Te sem vagy szabványméret, a babának mért kéne ugy nőnie?? Nyugi..

25hkm

2013. dec. 6. 13:16
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja és megijjedtem mikor a 64 mm es Crl-hez 26 ! mm volt a feje....
2013. dec. 6. 13:17
 16/22 anonim ***** válasza:
vagyis 24 bocs elírtam,Most meg pont jó mindene...Ne aggódj
2013. dec. 6. 13:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Tiszta nemnormális vagyok még azt le akartam írni hogy nekem a 16ik héten kezdett látszódni a pocakom, nekem is alapbol volt uszógumim..De konkréten terhes poci csak 22 hetesen..Addig csak mint aki jollakott..
2013. dec. 6. 13:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem a 24-25. héten kezdett el látszódni a pocakom, pedig csont és bőr vagyok. A baba méretei renden vannak, volt, hogy 6 nappal nagyobbnak, volt, hogy 5 nappal kisebbnek kalkulálta a gép. Azon, hogy nem minden érték "adott napnak" megfelelő,teljesen felesleges aggódni, semmit nem jelent, nem is nézném a neten az összevetéseket, mert csak felesleges feszültséget okoz. Hidd el, bármelyik valamirevaló nőgyógyász rögtön jelezné, ha gond lenne a babáddal. Ha már most, semmi ok nélkül napi szinten sírógörcsöt kapsz, képzeld el, mi lenne, ha valamelyik UH-on kiderülne, hogy rendellenesség áll fenn..
2013. dec. 6. 13:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne aggódj nincs semmi baj. Élvezd ki a terhesség minden pillanatát. Én is aggódtam de csak módjával.

Nem gondoltam rossz dolgokra csak a jóra, hogy minden rendben van és ugy is lett.

Ja és az ultrahang adatoknak nem lehet hinni Nekem a lányomat 3,5 kilóra becsülték és rá pár napra megszületett 4,5 kilóval :)

Szóval.... nyugi és boldog babavárást :)

2013. dec. 6. 15:41
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2013. dec. 6. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!