13 hetesen nem látszik semmi ez baj? Lehet nem fejlődik?
Nem vagyok vékony, volt/ van hasam rendesen (úszógumi) de nem lett nagyobb....
12 hetes vizsgálaton pont egy hete 69mm azt írta alapomra hogy 12+2 de azt nem hiszem el szerintem 12+6-nak kellett volna lennie a feje 20mm combcsont 8mm azt mondta minden rendben de akkor lehet mégis kicsi, azon a héten még fájdogált a pocakom, most már nem csak a hüvelyemnél nyilallgat (vagy valami hasonló érzés) valami és a derekamat érzem egy kicsit ez is zavar...leállt a méhem a növésben?Nem fejlődik a kicsi?
Az orvos azt mondta,hogy minden rendben van, ne izgulj!
Első babánál a 24ik héten kezdett el látszódni,de még akkor sem volt egyértelmű mások számára,hogy babát várok, másodiknál már a 12ik héten akkora pocakom volt,hogy le se tagadhattam volna a terhességet!
Ezek a táblázati értékek hozzávetőleges értékek.
Nem értem miért ugrálsz azon hogy 3 nappal!!! idősebb-e e magzat. Semmit nem jelent. Sőt, lehet a következő úh-n 4 nappal kisebbnek fogod az adatok alapján látni, mert a gépek és az orvosok sem ugyanúgy mérnek, sőt a magzat sem ugyanúgy üli végig a 40 hetet.
Nagyon de nagyon sok bajod lesz a terhesség végéig ha az orvosoknál okosabbnak gondolod magad Dr. google!
Nekem sem jó nehogy azt hidd hogy naponta többször sírógörcseim vannak...
Jön a gondolat, jön egy érzés és nem tudom elfojtani, csak az segít az köt le ha utána nézek, és próbálom kiszűrni a sok fals adatból a valósat.
Egyszerűen nem tudok mit tenni ellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!