2014-ben születendő kisfiatokat hogy fogják hívni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 22:47
24/29 anonim válasza:
Az én kisfiam Noel lesz! beleszerettem ebbe a névbe!
25/29 anonim válasza:
Zente :)
A Noel nekem is tetszett, de sajnos minden második kisfiú Noel lesz, aki születik.
26/29 anonim válasza:
Nem szeretnék senkit megbántani, de belegondoltatok már, hogy hogy becézitek majd a gyereket? Noelke, Noike??? Zentécske? Mindenki sorolja a mindenféle neveket, de azon túl, hogy elvileg egyedi (minden ovis csoport tele lesz Noelekkel 2 év múlva, ahogy most Bulcsúk, meg Koppányok, meg Botondok, Nándorok sorakoznak) nem sok minden szól mellette. Nekem olyan nevem van, ami becézhetetlen és szép a hangzása, de mindig is utáltam.
28/29 anonim válasza:
26-os: egyaltalan miert kell egy olyan nevet becezni, mint a Noel? Rovid, jol hangzo nev, szerintem total felesleges becezgetni. en pl. Reka vagyok, soha nem beceztek, amig kicsi voltam, megis itt vagyok.
Amugy, ha fiu lett volna a pocakban levo kislanyom, akkor O is Noel lett volna. :)
29/29 anonim válasza:
Nekem Benjámin lesz a kisfiúnk. Január első napjaiban fog születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!