Hidegrázás 8 hetesen? Nem vagyok lázas de már 2 napja majd megfagyok és persze állandóan aludnék.
Figyelt kérdés
A hidegrázás a terhesség velejárója lenne vagy valami lappang bennem? Anno a lányommal nem volt ilyen. Tapasztalt valaki hasonlót?2013. dec. 4. 19:20
1/7 anonim válasza:
Ma én is nagyon fáztam, az elmúlt két hónapban pedig vagy hánytam vagy aludtam. Pihizz!
11+5 hkm
2/7 anonim válasza:
8 hetesen nekem is volt! Eleve megemelkedett a belső testhőd, ez normális!
3/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyen... most 9 hetes vagyok, mostanra kezdem jobban erezni magam...
pihenj sokat!
4/7 anonim válasza:
Én 7,5 hetes vagyok, és én is iszonyat fázós vagyok mostanában. A kisfiamnál nem volt ilyen.
5/7 anonim válasza:
Én is fázok egész nap pedig fel vagyok öltözve rendesen. 5 hetes vagyok a tesóval
6/7 anonim válasza:
12 hetes vagyok, kezdetektől vacogok. és még mindig korán elalszom,éjjel meg többször felébredek. Én sem voltam sosem fázós, amióta babát várok fagyosszent lettem.
7/7 anonim válasza:
az első 12-14 héten normális.nálam 5 hetesen már jelentkezett szeptember végén. Melóhelyen (utazási iroda) én voltam a síutak reklámarca,amikor prémes dzsekiben ültem benn.-így zrikáltak a csajok. Pihenj sokat és öltözz melegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!