7-hetes vagyok és állandóan fáj a gyomrom + a fejem enyhén, de néha már elnyom kedvtelen vagyok semmibe nem akarok bele fogni?
van, aki a terhesvitamintól van rosszul, ám az is lehet, ha nem szedsz, akkor szedned kellene, mert valami hiánytünet lehet az oka a fejfájásnak, rosszkedvnek...
a fejfájás oka lehet még a FOLYADÉKHIÁNY IS! (2-3 litert kellene innod naponta)
az is lehet, hogy alacsony a vérnyomásod - terhesség esetén nem ritka - szóval akkor koffeines ital vagy zöldtea (ha szereted) vagy feketetea nem ártana.
és sok-sok alvás.
a gyomorégésre a folyadék (víz, tej) mondhatni "olaj" a tűzre, nekem a KIFLI MAJSZOLÁS jött be. (korpáskeksz, puffasztott szelet, stb. alig ért valamit)
jó babavárást! :)
lehet, hogy az elevit is rátesz a rosszullétre - nekem pl. nem okozott gondot, de a barátnőm amikor elhagyta az elevitet (még az első trimeszterben), enyhültek a rosszullétei!
ilyenkor azt tudod tenni, hogy a reggeli ébredéskor egy kicsit ágyban maradsz... még fekve iszol egy kis teát, meg eszel egy kiflit....az oviba úgysincs kötelező érkezési idő, szóval ha rosszul vagy, akkor ne induljatok még el rögtön...
nővérem hányt epét, ő nagyon rosszul volt 5 hónapig (a sárgás hányásra írtam, mert szerintem te is epét hánysz) - ő sem tudott mit csinálni, sajnos, annyit mondott, hogy megpróbált sokat aludni... és várta, hogy elmúljon.
remélem, azért neked gyorsabban múlik el! :) jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!