Mit tegyek, ha állandóan házi szalmakrumpit kívánok sóval és pirospaprikával?
Szerintetek,ha eszem mellette mást is,akkor nem gond,ha 1 héten pár naponta eszem ilyet délután? Arról már leszoktam,hogy este "zabáljak be" belőle,de ha mással próbálom helyettesíteni,akkor ugyanúgy éhes maradok :(
Szörnyű érzés! A húst egyáltalán nem bírom megenni,és még a szőlő az,amiből napi 1 kg lecsúszik.
Amúgy Hipp Natalt iszom,lehet,hogy nem fedezi a vitaminszükségletemet? Sajnos már közel 5 kg plusznál járok.
20 hkm
Na, hát ilyen nekem is volt. Nekem tudod mi csillapította még az étvágyamat? A paradicsom és a görögdinnye.
Ugyebár a szénhidrát erősen uralja az étrendedet és az agyadat is, ha szabad így fogalmaznom, tehát bekerültél egy csapdába. Igazság szerint én talán nem szerencsésen úgy vagyok, hogy időszakosan rámjön, hogy szeretek egy kaját és akkor egy ideig túl sokszor eszem ilyet. Ilyen pl. a borjúmájas. Hónapokig nem veszek, aztán két hétig minden vacsorára azt vagy még napközben is. Aztán eltelek vele és elég, nem is hiányzik.
Próbálhatsz még cukkinit is enni. Azt is el lehet készíteni finoman, fűszeresen is, és mégsem krumpli legalább. Vagy próbálj más ételeket főzni, hátha azokon keresztül lassan át tudnál szokni új ízek felé. Egy jó gulylásleves is szerintem csillapítani tudná az étvágyadat és abban máris van zöldség is.
Nekem főleg az itthoni kisgyerekes korszakban volt ilyesmi, amikor azt állítottam, hogy nincs időm egy normálisat enni, ezt meg megcsinálom, kigondolni sem kell és kész.
Igen,rátapintottál a lényegre! Eddig nem volt semmi gondom,mert amit kívántam az úgy,ahogy egészséges volt. Nekem is úgy van,hogy 2 hétig hajlamos vagyok ugyanazt enni :) Ez eddig RENGETEG paradicsom volt teljes kiörlésű magos bagettel és borjú párizsivel,hozzá egy nagy pohár tejjel. Aztán a melegszendvics csípős szalámival és magos toast kenyérrel,és szintén sok paradicsommal. most meg ez a hülye krumpli. de csak sülve. és legalább 1 kg-ból :(
Egyébként délben rendesen eszem főtt kaját (leves+második). Remélem ez is csak átmeneti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!