Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kotelezo uh-n kivul jártok uh-ra?

Kotelezo uh-n kivul jártok uh-ra?

Figyelt kérdés
én 10+1 hetesen voltam a kotelezo uh-n, kérdeztem a novérkét mikor lesz a kovetkezo, azt mondta 22 hetesen. Annyira sok ido az. Most vagyok 14+2 hetes, és gondolkodom hogy elmennék csak ugy ultrahangra fizetosre. Sokan ilyenkor már a nemét is tudják a babájuknak,tehát ebbol gondoltam hogy mások is járnak gyakrabban.
2013. dec. 4. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem fogadd meg a tanácsom és próbáld megoldani ,hogy a 12.héten is ránézzenek a babád nyaki redőjére.

Hiába vagy fiatal ,egészséges ,semmi jelentősége sincs.

A nyaki redő vizsgálat az egyik legjelentősebb vizsgálat.

11+5 és 13+4 között ad megbízható eredményt.

10.héten levett nyaki redő értékelhetetlen! a babádnak minimum 55mmnek kell lennie ,h elvégezhető legyen a vizsgálat.

Nekem tévesen 10+3 naposan vették le a nyaki redőt , az NT-t , és akkor 1,2 volt.

Amikor ténylegesen 12 hetes lettem ,már 3,5 lett.

13 hetesen pedig 4,2! Jelzem 3ig normális.

Azóta orvostól orvosig rohangálok és még most sincs vége!

De örülök ,hogy tudom, h nagy volt a redő ,így van lehetőségem a legjobb ellátást megadni a babámnak!

Menj el a 12 . héten ,egy JÓ uh-s orvoshoz!

2013. dec. 5. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Én a fiammal 10x voltam fizetős 4d-n. Mert előtte vetélés és elhalt terhességem is volt... paráztam rendesen....

Másodikkal a kötelezőn kivűl csak 4 db 4d uh...

2013. dec. 5. 15:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia egyik válaszolo. Sajnos a 12.hetire már nem tudok menni,hisz már beléptem a 15.hétbe. Nálunk már nem a 12.heti genetikai uh a mérvado hanem vérbol vizsgálják a down-szindromát ( nem AFP ), ez itt vaami ujdonság most, és tokéletes lett az eredményem.

Ma voltam uh-n, mindent lemértek amit a 20ik hétben szokás: agy, láb,haskorfogat stb és minden megfelelt a korának.

4Dre is rákapcsolta, de a nemét azt mondta ilyenkor még nem lehet tudni, pedig sokan kozuletek azt állitják hogy már a 12.hétben tudjátok. Nagyon sokáig vizsgált, és azt mondta nemtudni.

2013. dec. 5. 16:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Én írtam , 12. Hetes uhrol !

Örülök,h minden rendben. Jó ,h nálatok verbol nézik.

Nagy redot azért írtam ,mert én fontosnak tartom.

Nálunk sincs szo downrol , de lehet sajnos sok más.

A nagy nyaki redo,sok esetben szív működési rendellenesseget jelez.

Persze,nem azt mondom,h ilyen lenne nálatok, csak én fontosnak tartom ezt a vizsgalatot ezért írtam. Azt hittem,meg az elején jársz!

19+6 hkm :-)

2013. dec. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!