Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elől tapad a méhlepény az...

Ha elől tapad a méhlepény az azt jelenti hogy nagyra nő a has, és nagyon későn fogom érezni a picit?

Figyelt kérdés
Első baba
2013. dec. 2. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. a 20. hét környékén keztem el érezni a babát elülső méhlepénnyel, 1. baba nekem is. Most vagyok a 24. hétben és már nagyon intenzíven érzem ahogy "gyalogol" :D
2013. dec. 2. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Első baba nálunk is. Kb a 16. héten éreztem először. A 24-5-6. héttől napi szinten.
2013. dec. 3. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is első baba, mellső fali lepénnyel, a 17. héttől érzem a mocorgását.

A has mérete pedig szerintem inkább alkati kérdés.

Az én hasam a védőnő szerint egy picivel nagyobb, mint az átlag, de ez nem valószínű, hogy a lepény miatt van.

2013. dec. 3. 06:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1. baba, méhlepény elöl.

18. héttől érzem rendszeresen, és nagy a hasam de ez inkább alkati kérdés.

2013. dec. 3. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is mellső fali a lepèny, első gyerek, de már a 15. héttől kezdve éreztem apró buborékokat. Konkrét rúgásokat a 20. hét után kaptam elsőnek. A pocakom a 25. hét után kezdett rohamosan nőni. Nekem mondjuk a mellső fali lepény fenn tapad picit, így uh-n is látszott, hogy a baba nem mindig volt mögötte, ezért is érezhettem korán a mocorgásokat :-) 29 hkm
2013. dec. 3. 08:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem lent tapad most a 12 uh-ra csúszott el a méhszájról de még lent van. Nagyon várom már hogy érezzem, mert most még el sem hiszem hogy van. Minden reggel úgy kelek lehet már nem is él. :(

Anyukámnak velem kis hasa volt a 8 hónapig simán hordta a ruháit, mondjuk azt mondta én sohasem mozogtam erőszakosan néha megsimogattam hogy megvagyok és ennyi. Szeretném a hasméretét örökölni, így sem vagyok normál sulykú :( és elég rossz a bőröm rugalmassága.

2013. dec. 3. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem mind a 3-nál mellső fali lepényem volt (van). Első lányomat 16 hetesen már éreztem másodikra egyszerűen nem emlékszem, most vagyok 16 hetes a kisfiammal és 1-2 napja érzem talán, tehát pl a 3. babát később éreztem, mint az elsőt. Pedig annyira vártam, hogy korábban fogom :) Még most sem érzem mindig és csak alig-alig, de már tuti ő az :)

Vékony vagyok és eddig hatalmas hasam volt, most is elég nagy már, a has szerintem nem a lepénytől függ, hanem alkati dolog.

2013. dec. 4. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!