Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom, hogy 50-50 az esély,...

Tudom, hogy 50-50 az esély, én mégis nagyon vágyom a kislányra. Nektek bejött amit szeretetek volna?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29 hetes kismama vagyok és ha 90% hogy fiam lesz. Mindig fiús anyukaként képzeltem el magam, de amikor pozitívat teszteltem, olyan mindegy volt, hogy fiú vagy kislány lesz:-) Aztán a 12.hét után rámtört egy erős érzés, hogy kisfiú lakik odabenn. Lehet butaságnak tűnik, de néha szoktam hozzá beszélni és meg is kérdeztem tőle. Iszonyat erős volt bennem ez a megézés. A 19. héten pedig két orvos is azt mondta, hogy kisfiút látnak odabenn :-)
2013. dec. 3. 08:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Semmilyen megérzésem nincs, csak az számít, hogy jön és egészséges legyen. Ennek megfelelően nem is tudják megmondani a nemét, mert rejtőzködik. :)

18hkm

2013. dec. 3. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:
kettőből kétszer fiút szerettem volna, de mindkettő kislány, mondjuk a másodikra még egy pici esélyt látok, hogy csak az ultrahang és a doki tévedett :) Bár, azt mondtam most is, keze lába feje, mindene megvan, ott ahol kell és ez a lényeg :)
2013. dec. 3. 13:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Nálunk is minden rendben, szépen fejlődik a baba, én már kérdezgetem, hogy lehet-e tudni, hogy kislány... Még sajnos nem :( Persze az elsö az egészség, de egész életemben kislányra vágytam...
2013. dec. 3. 14:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Én mindig kisfiút szerettem volna elsőnek és a párom is.. Persze, ha kislány lett volna is ugyanúgy szerettük volna. Azt tudni kell, hogy mi 4en vagyunk lányok, a párom családjában is ő az egyetlen fiú és mindenki "megjósolta", hogy tuti lány lesz.. Na ahhoz képest már 18 hetesen megmutatta a kis kukackáját és azóta az összes ultrahangon ezt csak megerősíteni tudták. Az elejétől ez volt a megérzésem is..:-)

37+1 hkm

2013. dec. 4. 14:20
 16/16 anonim válasza:
26 hetes kismama vagyok! Nekem is sikerült! Én egyszerűen már az elejétől kezdve kis Noelnek hívtam. Nem is gondoltam egyszer sem lányra. :) És az is lett!
2013. dec. 8. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!