A 3D UH is olyan élvezetes mint a 4D? Holnap megyek a 3D-s Uh-ra és nem tudom mire számítsak. A 26. héten jól látni a babát? Mennyi ideig tart a felvétel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 09:07
1/5 anonim válasza:
Szia!
A 3d is élvezetes, csak az "álló". a 4d- meg a "babamozi"
2/5 anonim válasza:
és asszem a legtöbb helyen a babafelvétel 2,3, 4 d-s ből is áll. Ált. 1 óra, és a 26. héten kiváló a "látásviszony"!:) Előtte egyél, ígyál vmit!
3/5 anonim válasza:
Mi is 26 hetesen voltunk, már szép pufi-pofija volt. Szerintem amelyik tudja a 3D-t, az a 4D-t is tudja. Mondjuk én jobb felvételekre számítottam. Már csak itthon ahogy nézegettem, hiányoltam pl. hogy a kis kezét, lábát, fülét nem láttuk 3D-ben. Az arcát mutatta végig a doki, aztán lemérte 2D-ben, ez volt 30 perc és 15.000 Ft. Kaptunk 4 fotót és 2 dvd-n vannak rajta a képek és pár másodperc mozgókép. Egyél előtte csokit, vagy igyál kólát, vagy amitől egy kicsit beindul a baba.
4/5 anonim válasza:
A 3D az álló képeket mutat. A 4D-n pedig azt is látod amikor mozog a baba. 26. héttől érdemes 4D-re menni.
38km
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek,remélem megmutatja minden porcikáját a kislányom :)
Alig várom a holnap 12 órát
2009. nov. 22. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!