14. hétig híztatok valamennyit?
En most a masodik babamat varom es ha a 16. heten jott fel az elso fel kilo pluszban. Most lepek a 28. hetbe es 5-6 kilonal jarok, tehat nem hizom veszesen. Az elejen en egyaltalan nem fogytam, furi is lett volna, ugyanis en magas vagyok es vekony, sohasem hanytam, emelyegtem, tehat az etkezesem most is olyan, mint baba elott.
Sokszor meg azok is ledobnak par kilot a terhesseg elejen, akiken nem igazan van felesleg, ha jol gondolom, akkor rajtad van valamennyi (nem bantasbol irom, csak a szamok alapjan), szoval szerintem sem gond, hogy fogytal, ettol nem fog a szervezeted kiurulni.
Az elso babamat varva egyebekent en mar az elejen tempos hizasba kezdtem, ugyanis akkor raktam le a cigit, terelesbol ettem es szekrekedesem is volt vegig.
Most csak annyit hizom (szerintem) amennyit kell es ez alapjan azt mondom, hogy a terhesseg miatt a suly a huszas hetekhez kozeledve kezd el novogetni, eleinte lassan, a huszas hetekben mar temposabban. A 20. het ota ram heti fel kg jon fel, elotte meg harom het alatt jott fel egy kilo.
Kilóra én a legelején mikor még nem is tudtam, híztam 3 kilót. Nem biztos, h ezért. Azóta kilóra nem híztam, pedig nő már a pocim, és híztam fenékre és combra is.
13+4 hetes km
Szia!
Én is úgy indultam, hogy az első 3 hónapban fogytam 7 kilót, mondjuk én hányós voltam! De amúgy sem voltam kövérnek mondható! Most tartok a 23 hétben és eddig 2 kiló jött vissza! Mondjuk sajnos diétáznom is kell, terhességi cukor miatt!:-(
nem!
az elso 12 hetben fogytam, aztan a 18.-ra visszajott az eredeti sulyom es akkor rogton felszedtem 3-4 kg tobbletet a 21-22. hetig.
most 23+6 vagyok es kb. mar 5 kg plusz van rajtam.
a dokim azt mondta, hogy az elso 20 hetig nem baj, ha nem hizol semmit, utana meg raersz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!