Lányok, megnyugtattok kicsit? Ma voltam 4d UH,17 hetes terhes vagyok. A nyakán volt a köldökzsinór?
Minden rendben volt a babával, mindene ép, egészséges, gyönyörű szívhanggal, jól működő szervekkel. De láttuk, hogy ott a nyakánál, körbe van a zsínór. Tudom, hogy ez gyakori, és még százszor kibújhat belőle, az orvos is mondta, hogy nincs itt baj. Na de akkor is rossz látni, hogy a kis nyaka körül van már most a zsínór.
Tudtok nekem ilyen esetet mondani, amikor nem történt semmi baj? Csak pozitívakat szeretnék hallani, nem is keresek rá direkt a neten, mert több rosszat olvasni, mint jót. Szóval kérlek, nyugtassatok meg.
Nagyon köszönöm!
Az en lanyomnak is a nyaka korul volt, mikor mentem 4d-re. Aztan mikor megszuletett a papirra ra volt irva, hogy a koldokzsinor 3-szor a nyakara volt tekeredve. Nekem semmit sem mondtak szules alatt sem, valoszinu, hogy nehogy bepanikoljak. 2 ora alatt szuletett meg a lanyom, 37.heten, spontan, egeszsegesen, 49 cm-el, 2350 g-mal, mara egeszseges,eleven 1 eves baba.
(csak ugy zarojelbe megjegyeznem, hogy soha sem salat, sem eloket nem tudott elviselni a nyakan, addig orditott, mig le nem vettem)
Azt írja a terheskönyv, hogy nagyon sok babánál, amíg kisebb, a köldökzsinór a nyakuk körül lehet, de általában elég hosszú és rugalmas ahhoz, hogy ne legyen gond. Szülésnél meg úgyis figyelik a szívhangot, stb., ha gond lenne, császár.
Az én nyakamra 3-szor volt tekeredve a köldökzsinór, amikor születtem, méregzöld volt a magzatvíz, amikor elfolyt, azonnal császározták Anyukámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!