Fiut vagy lanyt var kozuletek aki kivanja a csiposet?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 15:51
2/14 anonim válasza:
Ez csak babona. Én mindig is kívántam, se a fiúnál, se a lánynál nem volt másképp.
Ezt már sokszor leírtam, de most is megteszem. Ezek a babonák olyan szinten vannak, mint mikor az én anyósom közölte, hogy ne nézzem meg a tehenet, amit vettek, mert akkor borjú szeme lesz a gyereknek. No comment.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem halottam ilyen babonat egyszeruen csak kivancsi vagyok mert az elso lany es nem ugyanazt kivanom mint most a masodikal.
2009. nov. 21. 16:06
5/14 anonim válasza:
az enyém kislány! :))) de az első fiú volt és az erőset vele is kivántam
7/14 anonim válasza:
kislány,de amúgy én éppen azon gondolkoztam talán ezek az öreg asszonyok tényleg tudnak valamit,mert én annyi édeset eszem,mint még soha!!!!Sütiket ezelött pl alig,most meg tucat számra.vagy ez csupán véletlen?!
9/14 anonim válasza:
Szia! Az elsönél is kívántam és kislány lett, most a másodiknál is kívánom és ő is kislány lesz. (ez a babona nem mérvadó)
10/14 anonim válasza:
A "babonák" népi megfigyelések. Amik nem is babonák. :D És azért mondták, mert így tapasztalták többségében. Persze nem a "ha fekete macskát simogatsz szőrös lesz a gyerek"-re gondolok, de ha véletlen is, valószínű a többségnél mégis úgy lehetett, pl. a has formája, meg a savanyú-édes kívánás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!