A nagyon csipos kaja az árt a babának? Mert elég sokszor kivánom a csiposet eroset.
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 18:44
1/8 anonim válasza:
Szia!
Mindent szabad enni ,ami jólesik,persze csak mértékkel.Ha szereted,sőt ha kívánod,kis mennyiségben biztosan nem árt a babának sem.
Üdv:29 hetes kismami
2/8 anonim válasza:
Szia!
Nagyon sok kínai levest ettem az egész terhesség alatt,mert imádom,de nem hinném,hogy bármi baja lenne a babynek.
A csípős dolgokról azt hallottam csupán,hogy a terhesség végén nem ajánlják már,mert begörcsölhet tőle a kismama hasa és elindulhat a szülés.De szerintem ez nem így van,mert holnapra vagyok kiírva,tegnapelőtt is jó csípős kaját ettem,és semmi gondom:-)))
3/8 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz, Én is holnapra vagyok kiírva, sok csípőset ettem de semmi. Egyébként azt kell enni ami jólesik.
4/8 anonim válasza:
Én pont most ettem mexikói csilis babot :D, borzasztóan csípett, de én is imádom a csípőset és kívánom is. Azt mondták, h nyugodtan ehetem, azért mertem.
5/8 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy azért nem jó,mert ugye a baba érzi az izeket,amiket te megeszel...
6/8 anonim válasza:
Kedves Utolsó!Akkor ne együnk semmit????
7/8 anonim válasza:
Kedves rákérdezö! Én ezt olvastam!!! Nem biztos hogy a babának izlik a csipös...kezdem unni a sok idegbeteg kismama beszólásait!! :(
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok idegbeteg!Nem beszóltam,csak kérdeztem!Ha nem írsz kétértelműen,akkor én nem kérdezek vissza.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!